Thank you for all participants!
See you again next year!

Koodausta ja kisailua tulossa jälleen

Kolmen hengen tiimit

Kokoa kolmen kopla ja lähde mittelemään taitojasi kiperän koodaushaasteen parissa muita tiimejä vastaan. Halutessasi voit myös ilmoittautua yksin tai kaksin, ja yhdistämme ilmoittautuneista tiimit kasaan!

Rajattu määrä paikkoja

Tapahtumaan mahtuu mukaan rajattu määrä joukkueita. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Huippupalkinnot

Voittajatiimin jäsenet palkitaan 100€ lahjakorteilla Verkkokauppa.comiin. Myös muita kärkisijoja palkitaan!

Koodausta ja kisailua

Tapahtuma tuleville ohjelmistokehityksen ammattilaisille

Koodausta ja kisailua -tapahtuma on tilaisuutesi loistaa ja näyttää kykysi devaajana. Tapahtuma on tarkoitettu uransa alussa oleville ohjelmoinnin osaajille. Tehtävät tarjoavat tasaisesti kasvavia haasteita, jotka antavat sinun testata, kehittää ja näyttää taitojasi ohjelmointialan osaajana.

Järjestämme tapahtuman vuosittain lähellä Summer Trainee -hakua, jolloin tapahtuma on myös ainutlaatuinen tapa tutustua Visma Solutionsiin työpaikkana. Pääset kuulemaan kokeneiden ohjelmistokehittäjien uratarinat ja kuulet lisää traineen roolista tuotekehitystiimissämme.

Summary in English

Visma Solutions presents: Koodausta ja Kisailua – a Coding Competition

The annual coding competition for IT students was held in Lappeenranta on the 30th of November. Thank you for all the participants!

Starttaa urasi Visma Solutionsilla!

Etsimme jatkuvasti uusia tulevaisuuden talentteja meille töihin. Summer Trainee 2024 -ohjelman haku alkaakin 15.12.2023 ja kestää 15.1.2024 asti!

Tutustu kesätrainee-ohjelmaan jo nyt!

Kampustoimisto @LUT-yliopisto

Avasimme alkusyksystä 2019 toimistotilan LUT-yliopiston Lappeenrannan kampukselle. Uudet tilat helpottavat etenkin opiskelevien työntekijöidemme arkea. Opiskele, käy luennoilla ja tee töitä juuri niin kuin sinun aikatauluihisi parhaiten sopii.

Tutustu Campus Officeen

Development Trainee 2022

”Tää on itselle paras työpaikka missä oon koskaan ollut ja se, että mut on alanvaihtajana otettu ensimmäiseen IT-alan työpaikkaani näin hyvin vastaan on itselle jotenkin käsittämätöntä.”