BetterTogether’24 tilitoimistotapahtuma Messukeskuksessa ti 3.9.2024

Rohkeasti kohti uutta

Alan suurin tapahtuma on jälleen täällä!

Tule kuuntelemaan inspiroivia puheenvuoroja, oppimaan uutta ja löytämään rohkeita uusia ideoita asiakkaan parempaan palveluun.

#bettertogether
#vismasolutions

Tapahtuma tilitoimistoille

Kutsumme jälleen kaikki tilitoimistokumppanimme yhteiseen tapahtumaan, jossa pääset tutustumaan alan parhaisiin ohjelmistoihin, kuulemaan niiden kehitystyöstä sekä kokoamaan alkavaan syksyyn tärkeitä uusia ideoita.

Mukana ovat parhaat ratkaisumme tilitoimistoille: Netvisor, Fivaldi, Netvisor KYC, FabricAI ja Visma Sign. Sekä useita ohjelmistokumppaneita, joiden avulla voitte kehittää asiakkaidenne toimintaa.

Kerromme tapahtumassa kiinnostavia uutisia ja saat uusia eväitä rohkeaan itsesi kehittämiseen. Tapahtuman teemana on rohkeus. Tilitoimistokentässä menestyminen ja jopa selviytyminen vaativat tänä päivänä rohkeita päätöksiä ja uskallusta uudistua.

Päivitämme tapahtumasivua sitä mukaa, kun ohjelma tarkentuu.

INFO:
BetterTogether’24 -tapahtuma on ilmainen Netvisorin ja Fivaldin tilitoimistokumppaneille ja heidän työntekijöilleen

Missä: Messukeskus Siipi, Helsinki, Pasila

Milloin: ti 3.9.2024 klo 9.00 – 17.00, afterwork 17.00-19.00

Saapuminen: Messukeskuksen Siipi sijaitsee osoitteessa Rautatieläisenkatu 3, Helsinki (sisäänkäynti Holiday Innin viereisistä ovista). Suosittelemme käyttämään julkista liikennettä. Pasilan asema on n. 300 metrin kävelymatkan päässä. Lisäksi Raitiovaunut 7 ja 9 kulkevat lähelle Messukeskusta.

Jos tulet autolla, kirjoita navigaattoriin Ratamestarinkatu 13, niin löydät Siiven pysäköintialueelle. Tarkempia ohjeita ja pysäköintihinnat Messukeskuksen sivuilta.

Tarjoilut: Aamukahvit, lounas, iltapäiväkahvit ja iltatilaisuuteen jääville pientä purtavaa.

Ilmoittautuminen: Tapahtuu näiltä sivuilta löytyvän linkin kautta. Ilmoittautuminen päättyy 12.8.2024

Tapahtuma-alueen kartta: Löytyy täältä

Muutokset ja peruutukset: Varaamme tapahtuman tarjoilut ilmoittautujamäärän mukaisesti. Mikäli sinulle tulee este, muistathan peruuttaa ilmoittautumisen. Voit tehdä sen joko vahvistusviestissä olevan linkin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen
[email protected]. Tapahtuma on maksuton, mutta peruuttamattomista poisjäänneistä veloitamme tarjoilukustannukset 80 €.

Päälavalta virtaa syksyyn

Päälavalla tarjoilemme tänäkin vuonna alan mielenkiintoisimmat uutiset ja tuoteuutuudet. Luvassa on rohkeita kannanottoja ja innostavia näkökulmia, viihdettä unohtamatta.

Puhujat

Jenni Alexandrova

Tapahtuman juontaja

Tapahtuman juontaa radiosta tuttu Jenni Alexandrova. Jenni on yksi Suomen suosituimmista radiotähdistä. Hän on tullut tutuksi Radio Rockin aamuista, Suomipopin iltapäivistä, Radio Aallon aamuista ja Aito Iskelmän illoista. Fiskarsiin vuonna 2022 perustetun ravintolan myötä Jennillä on myös omakohtaista kokemusta yrittäjyydestä.

Ville Kuusela

toimitusjohtaja, Visma Solutions

Päivän avauspuheenvuoron pitää Visma Solutionsin toimitusjohtaja Ville Kuusela. Ville on tunnettu rohkeista näkemyksistään ja hän mielellään haastaa myös muita tekemään rohkeita päätöksiä.

Ville Kuusela

Janne Lyytikäinen

liiketoiminnanjohtaja, Visma Solutions

Janne Lyytikäinen on Visma Solutionsin liiketoimintajohtaja, jonka tärkein tehtävä on talous- ja palkkahallinnon täysautomaation sekä digitalisaation edistäminen pk-yrityksissä. Janne avaa esityksessään taloushallinto-ohjelmistojen kuulumisia yhdessä tuotejohtajien kanssa ja valottaa tärkeimpiä suuntaviivoja vuoteen 2025.

Ville Kuusela

Helena Åhman

professori, kirjailija

Helena Åhman vastaa päivän teeman mukaisesta keynotesta. Helena on Suomen ensimmäinen keskusteluälykkyyden ja mielen johtamisen työelämäprofessori Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa. Tämän päivän organisaatiot edellyttävät kykyä puhua suoraan, kohdata vastarintaa ja päästää irti turhasta. Näiden taitojen ytimessä on tunnerohkeus – kyky kohdata kaikki tunteet itsessä ja toisissa.

Helena hman

Elastinen

hip hop -artisti

Päivän viimeisestä puheenvuorosta vastaa Suomen kuuluisin hymy, TV-tähti ja intohimoinen artisti Kimmo Laiho aka Elastinen. Hän käsittelee puheessaan rohkeutta ja mistä löytyy iloa ja motivaatioa silloinkin, kun seinä nousee vastaan. Mistä energia kumpuaa ja kuinka sitä voi itse luoda? Tarjolla lukuisia tosielämän esimerkkejä ja havaintoja, jotka antavat tukea niin myyntiin kuin työyhteisön motivointiin.

Elastinen

Päivän aikataulu

Tapahtuma-alueen kartta

9.00 Ovet aukeavat: Ilmoittautuminen ja aamupala

9.45 Päälavan esitykset

 • Tervetuloa, Ville Kuusela, Visma Solutions Oy
 • Keynote: Tore Teir, Greenstep Oy
 • Janne Lyytikäinen, Taloushallinto-ohjelmistojen kuulumiset ja suuntaviivat 2025

10.45 Tauko

11.15 Rinnakkaiset koulutuspolut

 • Automaatio kirjanpitäjän työkaverina, Netvisorin koulutuspolku kirjanpitäjille
 • Parempaa palkanlaskentaa, Netvisorin koulutuspolku palkanlaskijoille
 • Turvaa tulevaisuuteen, koulutuspolku tilitoimistojen päättäjille
 • Rohkeutta digitalisointiin, koulutuspolku Fivaldin käyttäjille

12.15 Lounastauko

13.45 Päälavan esitykset

 • Keynote: Yritysten taloushallinto 2024 ja tulevaisuuden tarpeet
 • Keynote: Tunnerohkeus – Rohkeutta kohdata vastarinta, puhua suoraan ja päästää irti turhasta, Helena Åhman

15.15 Kahvitauko

15.45 Päälavan esitykset

 • Vuoden tilitoimistokumppaneiden palkitseminen
 • Keynote: Eteen ja ylös, Elastinen

17.00-19.00 Afterwork Ravintolatila Valossa

Koulutuspolut

Koulutuspoluilla ajankohtaisia aiheita sekä Netvisorin että Fivaldin käyttäjille.

Koulutustilat kartalla

Netvisor kirjanpitäjät

 • Työkaverina automaatio:
  Klo 11.15
  Koulutuspolulla käydään läpi Netvisorin tehokasta käyttöä sähköisen kirjanpidon ja automaatioiden näkökulmasta. Tarjoamme vinkkejä sähköiseen käyttöönottoon ja lisätyökaluja kirjanpidon sekä reskontrien rutiinien tehostamiseen. Ostolaskujen käsittelyyn saamme myös esimerkkejä Fabric AI:n käytöstä.

Netvisor palkanlaskijat

 • Parempaa palkanlaskentaa:
  Klo 11.15
  Opit Netvisorin valmiiden toimintojen hyödyntämistä. Mm. valmiiden palkkamallipohjien käyttöä ja palkanlaskennan asetuksia. Lisäksi luvassa nostoja kuluvan vuoden aikana tulleista uusista ominaisuuksista.

Fivaldi kirjanpitäjät

 • Rohkeutta digitalisointiin:
  Klo 11.15
  Koulutuspolulla mm. käydään läpi Fivaldin tulevia uudistuksia ja asiakasyritysten digitalisointia käytännön tasolla.

Päättäjät

 • Turvaa tulevaisuuteen:
  Klo 11.15
  Esittelemme mm. Tilitoimistojen Kasvuohjelmaa sekä automaation tarjoamia mahdollisuuksia tilitoimiston kilpailukykytekijöihin. Lisäksi asiantunijamme kertovat tuoreimpia kuulumisia rahanpesulakiin ja yritysten tietoturvaan liittyen.

Demoteatteri

Demoteatteri tarjoaa taukojen aikana tietoiskuja, tuote-esittelyitä, demoja ja käytännön vinkkejä lyhyinä esityksinä. Tule kuulemaan lisää mm. näistä aiheista:

Lounastauolla:

 • OP Laskulaina – Käyttöpääomaa ketterästi, Tero Harjula, OP Ryhmä
 • Budjetointi ja ennustaminen BI Bookin avulla, Jonathan Teir, Renance Automated Financial Services Oy
 • Miten saatavienhallinta kehittyy tulevaisuudessa? Vesa Laurila, Visma Financial Solutions Oy
 • Näin hoidat rahanpesulain velvoitteet keskitetysti ja suoraviivaisesti. Sakari Sabell, Visma Solutions Oy

Iltapäivän kahvitauolla:

 • MyCashflow – kotimaiselle yritykselle suunniteltu myynnin alusta. Liiketoimintaa tukeva verkkokauppa-alusta, Petri Itkonen, MyCashflow
 • Rakennusalan digitalisaation tulevaisuus – ekosysteemit ja tekoäly ohjelmistoissa, Juhana Kilpeläinen, Easoft Oy
 • Ennakoiva perintätieto kertoo maksuvaikeuksista, Jaana Jussila, Intrum
 • Sujuva sopimusten hallinta, Kai Ahteela, Visma Solutions Oy

Tutustu demoteatterin esittäjiin

Tapahtuma-alue

Tapahtuma-alueelta löydät kaikki tutut Netvisorin, Netvisor KYC:n, Fivaldin, FabricAI:n ja Visma Signin asiantuntijat sekä muita ohjelmistojen parissa työskenteleviä.

Netvisor
Tapahtumassa ovat mukana kaikki tutut asiantuntijat myynnistä asiakaspalveluun ja tuotekehitykseen. Tapaat myös oman kumppanivastaavasi ja kummimyyjäsi Netvisorin pisteellä tai kiertelemässä tapahtuma-alueella. Ellei sinulla ole vielä omaa kummimyyjää, tule keskustelemaan aiheesta pisteellemme.


Tule moikkaamaan Fivaldin asiakasvastaavia, myyjiä sekä tuotekehityksen ja tuen väkeä. Poimi heiltä parhaat vinkit Fivaldin käytön tehostamiseen ja testaa samalla suunnitteilla olevia uudistuksia. Mietityttää sinua sitten mikä tahansa Fivaldin käytössä tai yleensä digitalisaatiossa, keskustelemme mielellämme kanssasi.


Netvisor KYC on markkinoiden luotettavin tapa täyttää lakisääteiset KYC (Know Your Customer)-velvoitteet. Pisteellämme pääset tutustumaan tuotteeseen ja keskustelemaan ajankohtaisesta aiheesta asiantuntijoiden kanssa.


Visma Sign on työkalusi sähköiseen allekirjoittamiseen ja sujuvaan sopimiseen. Visma Signin pisteellä tapaat ohjelmiston tutut asiantuntijat ja pääset tutustumaan myös tuoteuutuuksiin.


Uusin tulokas Visma Solutionsin tuoteperheessä on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. FabricAI nostaa ostolaskuautomaation täysin uudelle tasolle. Tule käymään pisteellämme. Kerromme mielellämme, miten FabricAI käytännössä toimii ja miten se nopeuttaisi ostolaskujen käsittelyä teidän tilitoimistossanne.


Ohjaa operatiivista tekemistä tehokkaammin Severalla ja käytä aikasi olennaiseen! Severa siirtää projektin tiedot automaattisesti Netvisoriin, jolloin tilitoimiston manuaalinen työ vaihtuu automaation hoidettavaksi. Tapahtumassa kerromme tarkemmin, miten Netvisor-Severa integraatio hyödyttää sekä tilitoimistoja että asiakasyrityksiä.

Kumppanialue

Kumppanialueella tapaat Netvisorin ja Fivaldin integraatiokumppaneita, joiden avulla tehostat palveluasi.

Hausvise on kokonaisvaltainen isännöintijärjestelmä, joka yhdistää isännöinnin, taloushallinnon ja nykyaikaiset asukaspalvelut yhteen pakettiin.

S-Business on S-ryhmän maksuton yrityskortti, niin yrityksille kuin yhteisöille. Ei kuittirumbaa – kirjanpidon tarvitsemat tiedot löytyvät kuukausittaiselta korttilaskulta.

BI Book on kaiken kattava Business Intelligence -ratkaisu, jonka avulla voit luoda, muokata ja jakaa Power BI -raportteja muutamassa minuutissa.

Fikuro
Bezala on helpoin ja nopein tapa kuittien ja matkalaskujen käsittelyyn. Säästämme yli 500 tuntia asiakkaidemme aikaa joka päivä automatisoinnin avulla.

Intrumin Riski-indikaattori hyödyntää reaaliaikaisinta tietoa yritysten maksukäyttäytymisestä, eli perintätietoa. Ratkaisumme avulla yritysten maksukyvyn valvonta on vaivatonta.


Easoft on ohjelmisto toiminnanohjaukseen, dokumentointiin ja projektien hallintaan. Remontti-, talotekniikka- ja rakennusaloille.

Bezala
Moderni potilastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmä. Kehitetty yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

BI Book
Valitse työsuhde-etu, jonka työntekijät oikeasti haluavat. Netvisor-integraatiolla lounas-edut automaattisesti palkanlaskentaan.

Domacare
Reskontravahti-lisäpalvelun avulla automatisoit maksujen seurannan, maksumuistutukset ja tarvittaessa perinnän, suoraan Netvisorista ja Fivaldista.

Domacare
Pienyritysvakuutus-palvelun kautta voit vakuuttaa liiketoimintasi, työntekijäsi ja itsesi yrittäjänä kätevästi verkossa.

Domacare
Jo 700 Netvisorin asiakkaan hyödyntämä laskurahoitus toimii nyt reaaliaikaisesti! Rahat liikkuvat pikasiirroilla ja kirjanpito hoituu automaattisesti. Luottopäätös välittömästi – kaikkien pankkien asiakkaille.

Afterwork


Jää jatkamaan iltaa kanssamme Afterworkeille klo 17-19 Messukeskus Siipeen. Tarjolla rento päätös tapahtumantäyteiselle päivälle, maittavaa ruokaa, hyvää seuraa sekä koskettavista tulkinnoistaan tunnetun Erinin yksityiskeikka.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumaan liittyen tai joudut perumaan osallistumisesi, tavoitat tapahtuman järjestäjät parhaiten sähköpostilla.

[email protected]