Asiakaspalvelu

Rakkaudesta lajiin sinun tukenasi

Asiakaslupauksemme

Intohimomme on tarjota sinulle ainutlaatuista palvelua positiivisella asenteella ja palvelujamme jatkuvasti kehittäen. Parhaan asiakas­kokemuksen tuottaminen on meille sydämen asia.

Yli 100 asiakaspalvelun huippu­ammatti­laista sinun tukenasi

yli

100

asiantuntijaa

+90

asiakastyytyväisyys

Olemme Suomen parhaita

Netvisorin asiakaspalvelu on valittu vuoden 2021 parhaaksi asiakaspalveluksi. Valinnan teki Wakaru Oy:n Wave asiakaspalveluverkoston ja Kehittämistoimisto Prakto Oy:n asiantuntijaraati.

Parasta Netvisorin aspassa on, että asiakkaan tietotaidosta riippumatta sieltä vastataan kansankielellä ja palvelussa on aina inhimillinen ote. Iso kiitos Netvisorin aspalle. Teette hyvää työtä! Olen aina saanut kaikki ratkaistua ja hyvissä ajoissa.

Samu Suutarinen, järjestelmäasiantuntija, Gallant

Autamme sinua menestymään

Olemme tukenasi koko asiakkuutesi matkan aina käyttöönotosta uuden oppimiseen sekä ohjelmistojen laajennuksiin ja toimintojen kehittämiseen. Tehtävämme on tukea ja auttaa sinua ohjelmistoon liittyvissä asioissa, jotta saat kaiken hyödyn irti ohjelmistoista liiketoimintasi tueksi.

Tietoturva

Toimintamme perustuu luottamukseen

Tietoturva ja tietosuoja ovat Visma-yhtiöiden tärkeimpiä prioriteetteja. Liiketoimintamme perustuu siihen, että asiakkaamme voivat luottaa meihin. Takaamme asiakkaillemme turvallisen asioinnin kanssamme. Kehitämme asiakaspalvelussa prosesseja muuttuvien tilanteiden ja vaatimusten mukaan. Seuraamme trendejä ja olemme kehityksessä mukana.

Tuotekehitys

Tuotekehitys yhdessä asiakkaiden kanssa

Asiakaspalvelu on tärkeässä roolissa asiakkaan äänenä toiminnan ja palvelujen kehittämiseksi. Viestimme asiakkaiden kysymyksiä, huolia, kehitysehdotuksia ja muita palautteita muille tuotteiden sidosryhmille aina tuotekehityksestä markkinointiin sekä myyntiin.

Koulutus

Huippuasiantuntijat sinun liiketoiminnan kehittämisen tukena

Hyödynnä toimialasi asiantuntijoita yrityksesi toimintojen kehittämiseen. Ota ohjelmiston koko potentiaali käyttöösi kouluttajiemme avulla ja menesty liiketoiminnassa.

OMA Yrityspalvelut Oy on tyytyväinen Netvisor-koulutuksiin ja ihmisläheisiin, asiansa tunteviin kouluttajiin.