Ura meillä

Tee vaikuttavaa jälkeä osana kasvutarinaa. Tutustu meihin työpaikkana ja hae rohkeasti mukaan.

Me luomme ympäristön, jossa voit kasvaa – meillä työskentely on investointi tulevaisuuteesi. Kun työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa, sinulla on mahdollisuus loistaa sekä töissä että töiden ulkopuolella. Voit olla oma itsesi ja tuoda uniikit ideasi esille. Me loistamme yhdessä ja työskentelemme tiiminä. Automatisoimme ja yksinkertaistamme asiakkaidemme liiketoimintaa, jotta myös heillä on mahdollisuus loistaa ja menestyä.

Arvomme yhdistävät meitä

Yrittäjähenkisyys

Yrittäjähenkisyys tarkoittaa meille sinnikkyyttä haastaa nykyistä löytääksemme jotakin parempaa. Menestyskoodimme on kirjoitettu yhteistyön, luovuuden ja uuden luomisen yhtälö, jonka lopputulokset hyödyttävät asiakkaitamme ja koko yhteiskuntaa.

Vastuullisuus

Muovaamme jatkuvasti toimintaamme maailman muuttuessa ympärillämme ja autamme osaltamme vastuullisen liiketoiminnan ja yhteiskunnan kehittämisessä. Annamme kaikkemme, mihin sitten ryhdymmekin – luoden arvoa ihmisille, yrityksille ja yhteiskunnalle luotettavan teknologian avulla.

Sitoutuneisuus

Asiakkaamme luottavat kykyymme luoda teknologiaa ja palveluita, jotka helpottavat heidän arkeaan. Otamme luottamuksen tosissamme ja teemme kaikkemme, että yllämme sellaisiin huippusuorituksiin, joiden avulla asiakkaamme menestyvät.

Yhteisöllisyys ja monimuotoisuus

Kukoistamme erilaisten vahvuuksien kautta. Erilaisten taustojen, maailmankatsomusten ja asiantuntemuksen yhdistäminen tekee meistä parempia ongelmanratkaisijoita. Erilaisuutta hyödyntämällä pystymme edistämään kestävää kehitystä ja tarjoamaan huipputason ohjelmistoja monimuotoiselle asiakaskunnallemme.

Rekryprosessi

Olemme mukana Paremman rekrytoinnin puolesta -hankkeessa ja sitoutuneet noudattamaan hyvän rekrytoinnin periaatteita. Rekrytoimme läpinäkyvästi, rehellisesti ja pyrimme tunnistamaan hakijan koko potentiaalin. Toimimme objektiivisesti, tuomitsemme syrjinnän ja kohtelemme kaikkia hakijoita tasavertaisesti.

Hakemusten käsittely

Hakemuksia käsittelee tavallisesti rekrytoiva esihenkilö tai joissain tapauksissa niitä käydään läpi yhdessä rekrytoijan kanssa.

Ensimmäinen haastattelu

Ensimmäisessä haastattelussa keskitytään toisiimme tutustumiseen.

Ammatillinen osaaminen

Selvitämme ammatillista soveltuvuutta työtehtävään mm. koodaustehtävällä, henkilöarvioinnilla tai simulaatiolla.

Toinen haastattelukierros

Syvennymme kandidaatin ammatilliseen substanssiosaamiseen ja mahdollisesti myös muihin kompetensseihin.

Työtarjous

Jos myös kandidaatti päätyy valitsemaan meidät, sovimme erilaisista käytännön asioista.

Työskentele missäpäin Suomea haluat

Työskentele miten ja missä haluat. Toimistomme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä sekä Lahdessa. Tämän lisäksi meillä on toimipisteitä Visman toimistoilla ympäri Suomea, kuten Jyväskylässä, Turussa sekä Tampereella. Tuemme myös etätyöskentelyä.

Usein kysytyt kysymykset

 • Minne voin jättää avoimen hakemuksen työ- tai harjoittelupaikasta?
  Voit jättää avoimen hakemuksen työ- tai harjoitteluun Talent Communityn kautta visma.fi -sivustolla.
 • Millä aikataululla vastaatte työnhakijoille hakuajan päättymisen jälkeen?
  Pyrimme vastaamaan kaikille hakijoille viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Mikäli hakijoita on paljon, voi vastausaikamme olla hieman pidempi. Kaikki hakijat saavat vastauksen hakemukseensa.
 • Mitä kirjoittaa avoimeen hakukenttään?
  Olemme kiinnostuneita kuulemaan taustasi lisäksi kiinnostuksenkohteistasi sekä sinusta työkaverina, joten toivomme sinun jättävän muutaman rivin tekstiä tai hakukirjeen hakiessasi työpaikkojamme
 • Millainen palkkataso teillä on?
  Palkkatasomme on hyvä ja noudattelee alan palkkoja. Jokaisen henkilön palkkaan vaikuttaa osaaminen ja tehtävän vaativuus. Usein julkaisemme palkkahaarukan suoraan työpaikkailmoituksissamme.
 • Mikä on työkielenne?
  Virallinen työkielemme on englanti ja joissain tehtävissä tarvitset myös suomen kieltä. Jokainen työntekijämme kommunikoi yhteisissä tilaisuuksissa englanniksi.
 • Voinko työskennellä ulkomailta?
  Palkkaamme tällä hetkellä pääasiassa työntekijöitä Suomeen.
 • Mitä vinkkejä CV & hakemukseen?
  Olemme kiinnostuneita kuulemaan osaamisestasi ja kiinnostuksesi kohteista sekä siitä, minkälainen työkaveri olet. Hauissamme erottuvat erityisesti hakijat, jotka pystyvät kertomaan meille näistä asioista. Esimerkiksi portfolion tai GitHub-profiilin avulla pystyt vaikuttavasti esittelemään osaamistasi ja kokemukstasi. Rekrytoimme vuosittain useampia harjoittelijoita, joten näytäthän rohkeasti tämänhetkisen osaamisesi. Oppiminen on jatkuva prosessi ja jokainen meistä saa jatkuvasti tutustua uusiin asioihin ja kehittyä ammattilaisena.

Ota meihin yhteyttä!