Puhujia pilvipalveluiden huipulta

Etsitkö puhujaa tilaisuuteesi? Jos haluat inspiroivia puheenvuoroja taloushallinnosta, johtamisesta, SaaS-bisneksestä tai digitalisaatiosta, olet oikeassa paikassa. Visma Solutionsin puhujat ovat esiintyneet kymmenissä tapahtumissa Suomessa ja kansainvälisesti.

Johtaminen, kasvu, asiakaskokemus

Ville Kuusela

Ville Kuusela on Visma Solutionsin toimitusjohtaja, jolla on pitkä kokemus SaaS-toimialalta. Hän on toiminut mm. myyjänä ja operatiivisena johtajana Severalla sekä Visma Solutionsin asiakaspalvelujohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Asiakaspalvelun vetäjänä hän panosti merkittävästi asiakaspalvelun laatuun ja samalla nosti henkilöstön tyytyväisyyden todella korkeaksi (eNPS +79). Osoituksena pitkäjänteistä kehittämisestä Netvisor-tuotelinjan asiakaspalvelu palkittiin vuonna 2021 Suomen parhaana asiakaspalveluna.

Villen johtaminen perustuu luottamukseen, yhteistyöhön ja valmentavaan otteeseen. Hänellä on kilpaurheilutausta ja pitkä valmennuskokemus ammattivalmentajana sekä kotimaassa että ulkomailla. Hän on mm. pelannut ja valmentanut salibandyä SM-tasolla.

“Menestys on lopputuote joka ansaitaan niin työelämässä kuin urheilussa. Laadukas johtaminen, vastuu ja vapaus sekä luottamus ihmisten välillä on tie menestykseen. Puheenvuoroissani kerron konkreettisia keinoja siihen, miten yritykset pystyvät rakentamaan voittavan kulttuurin nykyaikaisen johtamisen keinoin, miten skaalata laadukasta asiakaskokemusta asiakasmäärien kasvaessa, sekä urheilun ja työelämän opit toisilleen.”

Kasvu, viestintä, vastuullisuus

Tiina Holm

Tiina Holm on Visma Solutionsin markkinointi- ja viestintäjohtaja. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus tuloksellisen viestinnän ja markkinoinnin tekemisestä. Visma Solutionsilla hän on työskennellyt viestinnän asiantuntijana, tuotemarkkinoinnin vetäjänä ja viestintäpäällikkönä. Aiempaa kokemusta Tiinalla on mm. viestinnän suunnittelijana ja projektijohtajana sekä tapahtumatuottajana.

Tiinan toiminnan ja tavoitteiden keskiössä ovat yhteistyö, oppiminen, ihmislähtöisyys ja vastuullinen kasvu.

“Tulevaisuuden menestymisen edellytys on, että kokeilemme ketterästi, opimme, parannamme tekemistämme jatkuvasti ja luomme mahdollisuuksia kestävään kasvuun niin asiakkaille, yrityksille, työntekijöille kuin ympäristölle. Kasvu syntyy selkeästä strategiasta, uteliaisuudesta uuden oppimiseen, yhdessä tekemisestä ja siitä, että jokaisella on mahdollisuus olla oma itsensä.”

Yrittäjyys, kasvu, johtaminen

Ari-Pekka Salovaara

Ari-Pekka Salovaara on Visma Solutions Oy:n entinen toimitusjohtaja ja yksi perustajista. Nykyään Ari-Pekka johtaa Visma-konsernin Lower SMB -divisioonaa. Ari-Pekka luotsasi Visma Solutionsia usean vuoden ajan. Tänä aikana yhtiöstä kasvoi Pohjoismaiden 2. suurin SaaS-ohjelmistotalo, jonka tuotteita käyttää 170 000 yritystä useissa eri maissa. Visma Solutionsin kasvuvauhti vuosien 2011-2018 aikana oli lähes 900 % ja yhtiö valittiin joka vuosi myös yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista.

Ari-Pekka on myös enkelisijoittaja ja toimii seitsemän menestyvän kasvuyhtiön hallituksessa kuten Nordic Business Forum Oy:ssä. Ari-Pekka on palkittu mm. Vuoden Nuori Menestyjä (JCI 2018) ja Nuori Yrittäjä (Suomen Yrittäjät 2009) -tunnustuksilla.

Strategia, kasvu, johtaminen

Jussi Pekkala

Visma Solutionsin entinen toimitusjohtaja Jussi Pekkala on ollut ammattijääkiekkoilija, mainostoimiston osakas ja toimitusjohtaja, markkinointi-ja strategiajohtaja sekä myyjä. Nykyisin Jussi toimii yli kymmenessä Visma-yhtiön hallituksessa ympäri Eurooppaa. Ennen nykyistä tehtävää Jussi työskenteli Visma Solutionsin johtotehtävissä kasvattamassa Visma Solutions Oy:stä liikevaihdoltaan 100 kertaa suuremman ja menestyneen Great Place to Work -yrityksen.

“Olen aina ollut äärimmäisen kiinnostunut siitä, mikä saa yritykset kasvamaan skaalautuvasti. Puheenvuoroissani käsittelen esimerkiksi seuraavia teemoja: mikä on ajoituksen merkitys strategisissa valinnoissa, miksi markkinointi on yrityksen tärkein funktio ja mitä tarkoittaa elastinen johtaminen? Mitkä asiat pitäisi hoitaa joustavasti ja mitkä puolestaan määritellä selkeästi tehokkuuden saavuttamiseksi?”

Kasvu, kulttuuri, henkilöstöjohtaminen

Jenni Toropainen

Jenni Toropainen on Visma Solutionsin henkilöstöjohtaja. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus henkilöstöalan tehtävistä erilaisissa toimintaympäristöissä. Jenni on ollut mukana rakentamassa Solutionsin kulttuuria ja henkilöstöprosesseja start-up:ista yli 350 hengen kasvuyritykseksi.

Yrityksen kulttuuria kuvaa avoimuus, välittäminen ja yhteishenki sekä kunnianhimoinen halu kasvaa ja kehittyä. Solutionsin moderni henkilöstöjohtaminen perustuu kunnioitukseen, luottamukseen, kasvuun ja ketteryyteen.

Digitalisaatio, kasvu, asiakaskokemus

Harri Koponen

Harri Koponen työskentelee Visma Solutionsin yhteiskuntasuhdevastaavana. Lisäksi hän on Lappeenrannan teknillisen yliopiston tuotantotalouden Professor of Practice painottuen digitalisaatioon. Harri on urallaan kehittänyt tieto- ja viestintätekniikan mahdollistamia liiketoimintoja Suomessa ja ulkomailla, toiminut startup-yrittäjänä ja edistänyt julkisyksityistä yhteistyötä digitalisaatiossa.

Vismalla Harri on aiemmin kehittänyt Visma Sign -sähköisen allekirjoituspalvelun ekosysteemiä ja laajentanut palvelun muihin Pohjoismaihin.

Photo: Teemu Leinonen

Taloushallinto, digitalisaatio, yrittäjyys

Janne Lyytikäinen

Janne Lyytikäisen laaja kokemus ohjelmistokehityksessä, tilitoimistoyrittäjänä ja pankissa ovat tuottaneet vankan näkemyspohjan yritysten prosessien automatisoinnille. Janne uskoo, että teknologian hyödyntäminen edellyttää yrityksiltä uudenlaista ajattelua sekä muutoshalua. Myös työtä tulee organisoida ja ajatella uudella tavalla.

Janne on ollut mukana kehittämässä Netvisoria suomalaisille yrityksille ja tilitoimistoille yli kymmenen vuoden ajan. Tällä hetkellä hän työskentelee tuotejohtajana Visma Solutionsilla.

Taloushallinto, tilintarkastus, yrittäjyys

Marja-Liisa Lohtander

Marja-Liisa Lohtander työskentelee Netvisorin taloushallinto-ohjelmiston tuotekehityksessä ja tekee töitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Hän on toiminut yli 15 vuotta tilintarkastajana ja hänellä on vahva osaaminen yrityksen taloushallinnosta ja sen parhaista käytännöistä. Taloudellisen informaation luotettavuus on aina ollut lähellä Marja-Liisan sydäntä.

Marja-Liisa on toiminut kouluttajana erilaisissa taloushallinnon ja tilintarkastusalan tilaisuuksissa sekä puhunut mm. Suomen Tilintarkastajat ry:n tapahtumissa sekä alueellisissa tilaisuuksissa.

Tilitoimistot, kasvu, yrittäjyys

Jarkko Iitiä

Jarkko Iitiällä on yli kymmenen vuoden kokemus yritysten liiketoimintaprosessien kehittämisestä. Jarkon kantava ajatus on, että digitalisaation ei pidä monimutkaistaa liiketoiminnan kehittämistä, vaan päinvastoin selkeyttää ja yksinkertaistaa sitä. Jarkon mukaan digitalisaatio tilitoimistoissa on paras keino luoda uutta liikevaihtoa. Juuri tästä on älykkäässä kasvussa kyse.

Tällä hetkellä Jarkko työskentelee Visma Solutionsilla Netvisorin tuotejohtajana. Hän on puhunut mm. Eduhouse Summit-18 tapahtumassa sekä useissa tilitoimisto- ja yritystapahtumissa.

Tietoturva, tietosuoja ja riskienhallinta

Riku Tarkiainen

Riku Tarkiainen toimii Visma Solutionsin tietoturva- ja tietosuojajohtajana. Pitkä kokemus pilvipalvelutalon sisäisestä teknologiasta vastaavana sekä nykyisin tietoturvan ja tietosuojan vastuuhenkilönä ovat tuoneet Rikulle monipuolista näkemystä modernin IT-yrityksen liiketoiminnasta, riskienhallinnasta sekä tämän päivän tietoturvavaatimuksista.

Visma-konsernin lähestymisessä tietoturvaan tärkeitä tekijöitä ovat avoimuus, yhteistyö, tiedon jakaminen ja jatkuva oppiminen. Riku toimiikin aktiivisesti osana eri tietoturvayhteisöjä ja on sertifioitunut CISSP- ja CISM-tietoturvasertifikaateilla.

“Visman liiketoiminta perustuu luottamukseen. Olemme vastuussa asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme heidän liiketoimintansa ytimessä olevien teknologioiden toimivuudesta ja turvallisuudesta ja otamme tämän hyvin vakavasti. Tietoturva on yhteispeliä, jossa tarvitaan kaikkien osapuolten panos. Tällä tavalla saamme tehtyä koko yhteiskunnastamme turvallisemman.”

Pyydä puhuja tapahtumaan