Autamme luomaan kestävää kasvua

Visma Solutions poistaa liiketoiminnan monimutkaisuutta ja auttaa luomaan yrityksille kasvua älykkäillä pilvipalveluilla. Toimintamme keskiössä ovat toisiaan tukevat tuotteet, tavoitteellinen yhteistyö, vastuullisuus ja kehittyvät osaajat.

Vastuullisesti kasvava yritys

Kasvu syntyy käyttäjien suosittelemista tuotteista, sitoutuneesta kumppaniverkosta ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvista osaajista. Meille on tärkeää olla vastuullinen toimija omassa yhteisössämme, ja teemme päivittäin töitä kestävän kasvun puolesta.

400+

Työntekijää

42%

Työntekijöistä naisia

40%

Työskentelee tuotekehityksessä

67

eNPS

104M

Liikevaihto 2022

35

Vuotta keskiarvolta

15

Kansalaisuutta

23,8%

Vuosittainen kasvu keskimäärin

Intohimomme on yksinkertaistaa yritysten arkea

  • Työskentele mistä tahansa
  • Automatisoi rutiinit
  • Maksa palkat nopeammin
  • Kasvata tulosta
  • Paranna kannattavuutta ja säästä kustannuksissa
  • Ole organisoitunut
  • Saavuta tavoitteesi

Olemme osa kansainvälistä Visma-konsernia

Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1200 asiantuntijaa. Yrittäjämäinen toiminta, uusimmat teknologiat ja laaja osaaminen on valjastettu asiakkaiden hyödyksi. Pohjois-Euroopassa yli miljoona asiakasta käyttää Visman tuotteita ja palveluita.

Arvomme yhdistävät meitä

Yrittäjähenkisyys

Yrittäjähenkisyys tarkoittaa meille sinnikkyyttä haastaa nykyistä löytääksemme jotakin parempaa. Menestyskoodimme on kirjoitettu yhteistyön, luovuuden ja uuden luomisen yhtälö, jonka lopputulokset hyödyttävät asiakkaitamme ja koko yhteiskuntaa.

Vastuullisuus

Muovaamme jatkuvasti toimintaamme maailman muuttuessa ympärillämme ja autamme osaltamme vastuullisen liiketoiminnan ja yhteiskunnan kehittämisessä. Annamme kaikkemme, mihin sitten ryhdymmekin – luoden arvoa ihmisille, yrityksille ja yhteiskunnalle luotettavan teknologian avulla.

Sitoutuneisuus

Asiakkaamme luottavat kykyymme luoda teknologiaa ja palveluita, jotka helpottavat heidän arkeaan. Otamme luottamuksen tosissamme ja teemme kaikkemme, että yllämme sellaisiin huippusuorituksiin, joiden avulla asiakkaamme menestyvät.

Yhteisöllisyys ja monimuotoisuus

Kukoistamme erilaisten vahvuuksien kautta. Erilaisten taustojen, maailmankatsomusten ja asiantuntemuksen yhdistäminen tekee meistä parempia ongelmanratkaisijoita. Erilaisuutta hyödyntämällä pystymme edistämään kestävää kehitystä ja tarjoamaan huipputason ohjelmistoja monimuotoiselle asiakaskunnallemme.

Älykkäitä ohjelmistoja yrityksille. Tehokkaita yksin – loistavia yhdessä.

Visma Solutionsin tuotteet ovat 100 % pilvipalveluita. Tehtävämme on yksinkertaistaa asiakkaiden liiketoimintaa ja tehostaa työntekijöiden arkea.

Netvisor

Automatisoi laskutus ja kirjanpito Netvisorilla

Netvisorin avulla laskutat helposti, hoidat ostolaskut hetkessä ja voit luottaa, että yrityksesi kirjanpito ja talousluvut ovat aina ajan tasalla.

Severa

Koko asiantuntijatyön johtaminen yhdessä ohjelmistossa

Severan avulla yhdistät kaikki asiantuntijatyölle tärkeät toiminnot myynnistä laskutukseen saumattomaksi kokonaisuudeksi ja johdat liiketoimintaa ennustettavasti kohti kasvua.

ValueFrame

Monipuolinen toiminnanohjaus vaativiinkiin tarpeisiin

ValueFrame on tarpeisiisi räätälöitävä toiminnanohjaus asiantuntijayrityksille. Yhdellä järjestelmällä hoidat saumattomasti yrityksesi asiakkuudenhallinnan, työajanseurannan, projektinhallinnan, laskutuksen sekä raportoinnin.

Visma Sign

Yksinkertaista sopimista

Sähköinen allekirjoitus, kattavat sopimushallinnan ominaisuudet ja helppokäyttöinen arkisto – kaikki yhdessä paikassa. Aloita käyttö alle viidessä minuutissa.

Maventa

Liiketoiminnan kasvua sähköisesti

Maventan alusta tarjoaa kokonaisuuden laskun elinkaaren hallintaan ja sähköisten hankintasanomien välittämiseen. Käytössäsi on verkkopalkka, verkkolaskutus, automaattinen maksuvalvonta, laskulainapalvelut, huijauslaskujen torjunta ja koko Peppol-infrastruktuuri.

Netvisor KYC

Tunne asiakkaasi vaivattomasti

Netvisor KYC luo vaivattoman toimintamallin tuntemistietojen keräämiseen, analysoimiseen ja ylläpitämiseen. Varmista henkilöiden ja yritysten tunnistaminen lainmukaisesti ja turvallisesti.

Meidän tarinamme

Miten Visma Solutionsista tuli yksi Suomen johtavista ohjelmistotaloista? Tutustu tarinaamme aina 2000-luvun alusta tähän päivään.

Toimistomme

Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla, jotta meille on helppo tulla. Olemme joustavia etätyön suhteen, mutta haluamme tarjota myös viihtyisän ja rauhallisen toimistoympäristön työntekijöillemme. Toimistomme on suunniteltu niin, että ne mahdollistavat yhteisöllisyyden sekä työrauhan jokaiselle työntekijälle.

Lappeenranta

Olemme 360 metrin päässä Saimaan rannalta

Toimistomme sijaitsee Assi Vapaudenaukion 3. vaiheessa kolmessa avarassa kerroksessa. Joustavat toimistotilat on suunniteltu tarpeidemme pohjalta: jokainen tiimi on saanut vaikuttaa omaan työtilaansa.

Helsinki

Pasilasta joka suuntaan helposti

Helppo saavutettavuus, Mall of Triplan palvelut ja tarpeisiimme suunnitellut työtilat upeilla maisemilla luovat toimivan kokonaisuuden Helsingin sykkeessä.

Sivutoimipisteet

Lappeenrannan ja Helsingin toimistojen lisäksi meillä on kaksi sivutoimipistettä, jotka sijaitsevat Lahdessa ja LUT-yliopiston Lappeenrannan kampuksella.

Löydät meidät myös Visma-toimistoilta ympäri Suomea, kuten Jyväskylästä, Tampereelta sekä Turusta.

Viimeisimmät uutisemme

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää jostakin yllä mainitusta tuotteestamme, työpaikoista tai yhteistyömahdollisuuksista?