Kumppaneiden

Demoteatterin esiintyjät

Demoteatteri ravintolatila Valossa lounaan ja iltapäivän kahvien aikana

Tero Harjula

Tero Harjula

Tuoteomistaja OP Laskulaina, OP Ryhmä
Tero Harjula on OP Laskulainan tuoteomistaja. Hän käsittelee puheenvuorossaan kansainvälisesti palkittua sovellusta, joka tarjoaa yrittäjälle ratkaisun riittävän käyttöpääoman varmistamiseksi ja kassavirran hallintaan.

Tero puhuu demoteatterin lavalla lounaan alkupuolella.

Jonathan Teir

Jonathan Teir

Partner, Renance Oy
Jonathan on BI Bookin perustaja, joka suhtautuu intohimolla uusiin teknologioihin. Jos asiat voidaan automatisoida paremman tuloksen ja kasvun saavuttamiseksi, Jonathan on onnellinen.

Jonathan puhuu Demoteatterin lavalla lounaan aikana.

Vesa Laurila

Vesa Laurila

Director, Commercial Operations, Visma Financial Solutions
Vesa johtaa Visma Financial Solutionsilla myynnin, asiakkuuksien ja markkinoinnin asiantuntijoista koostuvaa osastoa. Viimeiset 15 vuotta Vesa on työskennellyt maksamisen ja maksuvalvonnan ratkaisujen parissa niin Suomessa kuin Pohjoismaidenkin alueella.

Vesa puhuu Demoteatterin lavalla lounaan aikana.

Sakari Sabell

Sakari Sabell

Sales Manager, Clento
Sakari Sabell on Clenton myynnin vetäjä ja KYC-palveluiden asiantuntija, jolla on pitkä ja monipuolinen kokemus ohjelmistojen parissa työskentelystä.

Sakari puhuu Demoteatterin lavalla lounaan lopulla.

Petri Itkonen

Petri Itkonen

Myyntijohtaja, MyCashflow
Petrillä on yli 10 vuoden kokemus verkkokaupasta ja verkkomaksamisesta. Petrin intohimona hyvinvoivien ihmisten kautta tuloksen tekeminen, turvallisen kulttuurin luonti sekä asiakkaiden ongelmien ratkaisu.

Petri puhuu iltapäivän kahvitauon alussa.

Juha Limma

Juha Limma

Myyntijohtaja, Easoft Oy
Juha on toiminut jo yli 20 vuotta rakennusalalla yrittäjänä ja ohjelmistojen parissa. Hän tuntee hyvin rakennusalan haasteet ja sen miten ohjelmistoilla voidaan nyt ja tulevaisuudessa ratkaista monia tämän hetken kipupisteitä.

Juha puhuu iltapäivän kahvitauon aikana.

Jaana Jussila

Jaana Jussila

Luottokonsultti, Intrum Oy

Jaanalla on yli 10 vuoden kokemus luotonhallinnan parissa. Tule kuuntelemaan kuinka reaaliaikainen perintätieto auttaa navigoimaan muuttuvassa toimintaympäristössä.

Jaana puhuu iltapäivän kahvitauon aikana.

Kai Ahteela

Kai Ahteela

Product Owner, Visma Sign
Kai Ahteela työskentelee Visma Signin Product Ownerina yhdistäen pitkää kokemustaan taloushallinnosta, rahaliikenteestä ja dokumentinhallinnasta. Kaita ilahduttavat erityisesti arkipäiviä helpottavat teknologiaratkaisut.

Kai puhuu iltapäivän kahvitauon lopulla.