Uutiset

Visma Solutionsin Helsingin toimipiste muuttaa

2 min luku | 11.10.2019

Visma Solutionsin Helsingin toimisto muuttaa uusiin toimitiloihin vuoden 2020 keväällä. Uudet tilat löytyivät Pasilasta.

Visma Solutions on löytänyt uudet toimitilat Helsingin Pasilaan ensi keväänä valmistuvasta Tripla-liikekeskuksesta. Muutamme Workery Eastin 14- ja 15-kerrokseen heti rakennus- ja sisustustöiden valmistuttua.

Visma Solutionsilla on kolme toimipistettä, Lappeenrannassa, Helsingissä ja Lahdessa. Helsingissä toimistomme sijaitsee tällä hetkellä Rautatalossa, useiden muiden Visma-yhtiöiden kanssa. Muutimme Keskuskadulle parisen vuotta sitten, mutta voimakkaan kasvun vuoksi Rautatalon tilat kävivät meille nopeasti liian pieniksi.

– Pari vuotta sitten, kun muutimme Rautataloon, meitä oli Helsingissä noin 60. Tiloissa oli silloin vielä reilusti varaa laajentaa, mutta henkilöstömäärämme on kasvanut kiihtyvällä tahdilla. Nyt meitä on Helsingissä jo noin 90, eikä Rautatalossa ole meille enää tilaa kasvaa, kertoo Visma Solutionsin henkilöstöjohtaja Jenni Toropainen.

Tripla valikoitui uudeksi toimitilaksi monien Helsingin seudun vaihtoehtojen joukosta sijaintinsa, laajan pavelutarjontansa, modernien ratkaisujensa ja laajentamispotentiaalinsa ansiosta. Visma Solutions saa Triplassa aluksi käyttöönsä 1500 neliötä ja optiona on mahdollisuus laajentaa toimitiloja vielä muutaman vuoden kuluttua.

– Meille oli tärkeää löytää sopiva ja inspiroiva tila hyvien kulkuyhteyksien ääreltä, jotta henkilökunnalla ja kumppaneillamme olisi mahdollisimman helppoa saapua paikalle niin kaikkialta pääkaupunkiseudulta kuin muualtakin. Lisäksi vaakakupissa painoi mahdollisuus toimitilojen laajentamiseen ja toki Tripla tarjoaa laajan valikoiman erilaisia palveluita henkilöstömme iloksi, sanoo uuden toimitilan etsinnässä projektipäällikkönä ollut HR Business Partner Laura Schmidt.

Myös Visma Solutionsin Lappeenrannan toimipiste muuttaa ensi keväänä. Uusia toimitiloja rakennetaan parhaillaan nykyisten tilojen viereen, kaupungin keskustaan. Lappeenrannassa muuton syy on sama kuin Helsingissä. Henkilökunnan määrä kasvaa voimakkaasti, eikä nykyisiä tiloja ole enää mahdollista laajentaa. Visma Solutionsilla on tällä hetkellä noin 240 työntekijää ja kuluneen vuoden aikana on rekrytoitu yli 60 uutta työntekijää.

Ani Rumpu

Ani Rumpu on sisällöntuottaja Visma Solutionsin markkinoinnissa. Pitkän linjan journalisti uskoo, että markkinoinnissakin totuus päihittää kaunopuheet.