Netvisorin ja Fivaldin

Koulutuspolkujen sisältö

Koulutuspolut klo 11.15 alkaen erillisissä koulutustiloissa

Netvisor

Tehokasta raportointia Controllerilla

Koulutus taloushallinnon ammattilaisille

Netvisor Controller

Koulutuspolun aluksi käydään läpi, miten saat Controllerin käyttöösi. Miten se avataan ja miten sinne luodaan käyttöoikeudet.


Mirella Melander

Suunnittele asiakkaasi taloutta Controller budjetin avulla

Koulutuksessa opit luomaan uuden budjetin erilaisiin tarpeisiin sekä tuomaan budjetin Excelistä Controlleriin.


Raportit ja mittaristo

Käymme läpi tuloslaskelma- ja taseraportit, sekä minkälaisia vertailutietoja voidaan käyttää. Mittaristosta käydään läpi eri graafit ja vinkataan, mihin valmiita graafeja voi hyödyntää.


Budjetin rinnalle rullaava ennuste

Käymme läpi, miten yritys voi hyödyntää ennustetta talouden suunnittelussa.


Tunnusluvut ja omat raportit

Opit luomaan ja hyödyntämään omia tunnuslukuja ja kirjanpidon raportteja Netvisorissa.Mistä lisää oppia?

Koulutusvaihtoehtojen esittely ja Netvisorin valmennus.


Netvisor

Palkanlaskennan uutuudet käyttöön

Koulutus palkanlaskennan ammattilaisille

Tuotekehityksen terveiset

Aluksi käydään läpi, mitä tämän vuoden aikana on julkaistu ja minkä parissa työskentelemme loppuvuoden.


Terveiset Käytettävyysparannusten työryhmästä

Yhteenveto viime asiakaspäivässä lanseeratusta Käytettävyysparannusten työryhmästä. Mitä on tehty, mikä priorisoitui tärkeimmäksi, mitä on jo saatu aikaan ja mitä vielä luvassa. Jatkuuko projekti 2024 ?


Lomalaskenta

Lomalaskennan uudistukset ja käytettävyysparannukset.


Uudet ominaisuudet haltuun

Kerromme parhaat vinkit uusimpien ominaisuuksien hyödyntämiseen.Mistä lisää oppia?

Koulutusvaihtoehtojen esittely ja Netvisorin valmennus.


Netvisor

Netvisor kasvun generaattorina

Koulutus tilitoimistojen päättäjille

Netvisor – kasvua tilitoimistolle

Millaisia asiakkaita tilitoimistot tavoittelevat? Mitä tarpeita näillä on? Olemme havainneet mm., että yli miljoonan liikevaihtoa pyörittävät yritykset tarvitsevat useita ohjelmistoja toisiinsa integroituna.Netvisorin bränditutkimus

Parhaat nostot bränditutkimuksesta tilitoimiston näkökulmasta. Miten tilitoimistot voivat hyödyntää Netvisorin brändiä omassa asiakashankinnassa ja kasvussa.Kummimyyntikonsepti

Parhaat kokemukset ja tulokset kummimyyntiyhteistyöstä.Fivaldi

Näin helpotat arkeasi Fivaldilla

Koulutus taloushallinnon ammattilaisille

Fivaldi kirjanpitäjälle

Miten saat kaiken irti Fivaldin käytöstä? Fivaldin asiantuntijat kertovat uusimmista ja tulossa olevista ominaisuuksista sekä antavat työtäsi helpottavia käyttövinkkejä.

Visma Scanner

Miten Visma Scanner auttaa sinut eroon kuittirumbasta?


Uusi tehtävänäkymä

Näin johdat työpäivääsi Fivaldin uuden tehtävänäkymän avulla.Parempaa asiakaskokemusta

Paranna asiakaskokemusta sähköistämällä Fivaldiin.Katse tulevaan

Koulutuksen päätteeksi kerromme, miten Fivaldi kehittyy tulevaisuudessa?Fivaldi

Miten kasvatat liiketoimintaasi Fivaldilla

Koulutus tilitoimiston päättäjille

Fivaldi päättäjille

Koulutuspolulla kerromme Fivaldin tuoreimpia kuulumisia. Teemme katsauksen taloushallinnon nykytilaan ja tulevaisuuteen sekä kerromme tilitoimistojen kumppaniohjelmasta ja Fivaldin tuotepaketeista.


Koulutuspolkujen asiantuntijat

Mirella Melander

Mirella Melander

Ratkaisukonsultti, Netvisor
Koulutan ja konsultoin Netvisor taloushallintoa yritys- ja tilitoimistoasiakkaille. Minulla on pitkä kokemus tilitoimistotyöstä esimiehenä ja liiketoiminnan projektien hallinnasta ValueFramen parissa ennen Netvisor -koulutus ja konsultointi työhön siirtymistä.

Kaisa Sorsa

Key Account Manager, Netvisor
Toimin Netvisor taloushallinnon kouluttajana. Autan asiakkaita Netvisorin käyttöönottoprojekteissa sekä taloushallinnon etäkoulutuksissa.

Olivia Rossi

Key Account Manager, Netvisor
Toimin Netvisor taloushallinnon kouluttajana. Verkkokoulutuksien ja räätälöityjen koulutuksien lisäksi autan sekä tilitoimisto- että yritysasiakkaita Netvisorin käyttöönotossa.

Kati Leppänen

Key Account Manager, Netvisor
Toimin Netvisor kouluttajana kirjanpidon puolella. Teen asiakkaiden kanssa käyttöönottoja, koulutan verkkokoulutuksissa sekä räätälöidyissä koulutuksissa. Ennen Vismalle tuloa työskentelin tilitoimistossa kirjanpitäjänä.

Mari Laine

Key Account Manager, Netvisor
Koulutan Netvisor taloushallintoa tilitoimistoille sekä suora-asiakkaille. Ohjelmistoalalla olen työskennellyt 13 vuotta ja tätä ennen tilitoimistossa.

Essi Pekkala

Accounting Office Consultant, Netvisor
Toimin tilitoimistokonsulttina ja Netvisor-valmentajana. Autan tilitoimistojen henkilöstöä Netvisorin tehokkaassa käytössä.

Sanna Jochim

Product Manager, Netvisor Payroll
Olen aloittanut vuoden alussa Netvisorin palkanlaskennan tuotepäällikkönä. Palkanlaskennan parissa olen työskennellyt vuodesta 2009 vastaten palkanlaskennasta, palkanlaskennan prosessien kehityksestä ja palkanlaskentajärjestelmien käyttöönottoprojekteista.

Minna Seistilä

Product Owner, Netvisor Payroll
Olen työskennellyt 5 vuotta Netvisorin palkanlaskennan tuotekehitystiimissä. Vahvuuteni on palkanlaskennan substanssiosaamisessa ja ennen uraani Netvisorilla, työskentelin tilitoimistossa palkanlaskijana ja kirjanpitäjänä.

Ilona Wellner

Key Account Manager, Netvisor
Työskentelen Netvisor koulutusten sekä käyttöönotto- ja kehitysprojektien parissa.

Silja Bogdanoff

Key Account Manager, Netvisor
Toimin Netvisor-kouluttajana palkkapuolella. Koulutan asiakkaita käyttöönotoissa, työajankirjaamisessa, matkalaskuissa ja muissa Netvisorin palkanlaskentaan liittyvissä asioissa.

Reetta Korhonen

Key Account Manager, Netvisor
Toimin kouluttajana Netvisor palkkojen käyttöönottoprojekteissa. Olen mukana Visman sisäisissä ja ulkoisissa kehitysprojekteissa.

Veera Granbom

Accounting Office Consultant, Netvisor
Olen tilitoimistokonsultti ja opastan talous- ja palkkahallinnon asiantuntijoita Netvisor ohjelman tehokkaaseen käyttöön.

Jenna Ala-Mononen

Sales leader, Netvisor
Netvisorin suoramyynnin tiiminvetäjänä vastaan yhdessä tiimini kanssa loppuasiakkaalle tarjottavasta kokonaisvaltaisesta ratkaisusta, jossa on tunnistettu toimialakohtaiset tarpeet ja integraatiot.

Risto Tuomikoski

Product Marketing Lead, Netvisor
Vastaan Netvisorin markkinoinnista ja brändin kehittämisestä.

Sirpa Turunen

Product Manager, Netvisor
Toimin Visma Solutionsilla Netvisorin tuotepäällikkönä ja vastaan sekä tilitoimistokanavan että ISV-kanavan kasvusta ja kumppaneiden tyytyväisyydestä. Minulla on jo lähes 20 vuoden kokemus taloushallintoalasta ja tilitoimistomarkkinasta.

Jenna Aho

Product Owner, Fivaldi

Mira Ala-Kantti

Product manager, Fivaldi
Olen Fivaldin tuotepäällikkö ja vastaan Fivaldin kaupallisista sekä tuotekehitykseen liittyvistä toiminnoista. Vapaa-ajalla olen innokas golfari ja lenkkeilijä, myös maalausharrastus on lähellä sydäntäni.

Marleena Haatainen

Application Specialist, Fivaldi
Olen Fivaldin tuessa tuore, mutta kokenut Fivaldi-asiantuntijana. Huolehdin siitä, että asiakas saa parhaan mahdollisen hyödyn ohjelmasta irti. Yrittäjän arjen sujuvoittaminen on lähellä sydäntäni. Vapaa-ajalla erilaisten kirjojen lukeminen on mukavaa vastapainoa.

Ville Laukkanen

Manager, Fivaldi tuotehallinta
Olen Fivaldin tuotehallintatiimin vetäjä ja vastaan mm. Fivaldin kehityksen tiekartasta. Lähellä sydäntäni on yrittäjien arjen sujuvoittaminen ja työn vastapainona toimii mm. veneily.

Henri Iivonen

Director, Visma Fivaldi & Visma Payroll
Johdan Visma Softwaren Financial Management Software -yksikköä, johon myös taloushallinto-ohjelma Visma Fivaldi kuuluu. Vapaa-ajalla harrastan musiikkia ja vietän aikaa perheen parissa. Olen myös isännöinyt Tilitoimiston liiketoiminta kasvuun -webinaarisarjaa.

Aki Kauppinen

Myyntijohtaja, Visma Fivaldi & Visma Payroll
Toimin Fivaldin myynti- sekä kumppanitiimin vetäjänä ja kehitän toimintoja asiakaslähtöisesti. Olen innokas ruuanlaittaja ja oivaa vastapainoa työlle tuovat myös erilaiset aktiiviset liikuntaharrastukset.