Uutiset

Netvisorin ja S-ryhmän yhteistyöllä syntyi uusi tapa automatisoida laskujen käsittely

2 min luku | 6.2.2019

Uusi innovaatio vähentää yritysten manuaalista kirjanpitotyötä entisestään. Visma Solutions Oy ja S-ryhmän yrityksille suunnattu S-Business Oy ovat toteuttaneet S-Business -verkkolaskuille tuoterivitasoisen automaattitiliöinnin, joka automatisoi laskujen käsittelyn. Uudistuksen myötä koko maksamisen prosessi on digitalisoitu ostohetkestä kirjanpitoon asti.

Ottamalla automaattitiliöinnin käyttöön S-Business -laskun ostorivit tiliöityvät jatkossa suoraan oikeille kulutileilleen ja asiakasyrityksen tai tilitoimiston tehtäväksi jää ainoastaan laskurivien tarkastaminen. Tämä nopeuttaa laskujen käsittelyä entisestään ja vähentää tiliöintivirheitä. Palvelu on toiminut marraskuusta 2018 lähtien Netvisor -taloushallinto-ohjelmassa.

Kulutiliöinti tapahtuu yrityksen oman tilikartan mukaisesti

Laskut ja maksut tiliöityvät ja kuitit tallentuvat automaattisesti Netvisorin kirjanpitoon, kun ostot tehdään S-Business -kortilla. Voit lisätä ja ylläpitää yrityksen oman tilikartan mukaisia kirjanpidon tilejä maksuttomassa S-Business Extranet-palvelussa.

Kun olet linkittänyt S-ryhmän tuoteryhmät (esim. polttonesteet tai hotellimajoitukset) omiin vastaaviin kirjanpidon tileihin, tilinumerot siirtyvät S-Business -verkkolaskuille heti seuraavasta laskusta alkaen. Laskulle vietävät tiliöintiehdotukset ovat tuoterivikohtaisia.

Mistä saan S-Business -kortin ja automaattitiliöinnin käyttööni?

S-Business -kortin ja automaattitiliöinti-palvelun saat käyttöön S-Business Oy:n kautta. Heidän palvelussaan tapahtuu myös muun muassa kirjanpidon tilien käyttö ja hallinta. Jos haluat lisätietoa, ole yhteydessä S-Businessin asiakaspalveluun tai täytä lomake heidän verkkosivujen kautta.

Kun sinulla on käytössäsi Netvisorin taloushallinto-ohjelma, automaattinen tiliöinti S-business -verkkolaskulta toimii automaattisesti. Käyttöönotto vaatii ainoastaan toimivan verkkolaskutosoitteen S-Business -korttia haettaessa.

Visma Solutions

Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää kansainvälisesti jo yli 170 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.