Uutiset

Visma organisoi taloushallinto-ohjelmistonsa yhden katon alle

2 min luku | 3.5.2023

Visma keskittää taloushallinto-osaamistaan. Fivaldi taloushallinto-ohjelmisto siirtyy Visma Software Oy:stä osaksi Visma Solutions Oy:tä, joka omistaa myös Netvisor taloushallinto-ohjelmiston.

Visman tavoitteena on palvella entistä laaja-alaisemmin koko tilitoimistokenttää. Tämän vuoksi organisoimme toimintaamme sisäisesti. Kun Netvisor ja Fivaldi ovat molemmat Visma Solutionsin portfoliossa, pystymme tarjoamaan tilitoimistoille entistä monipuolisemmin tukea kasvuun automaation ja kumppanuuden kautta.

“Pystymme tarjoamaan markkinoiden kattavimman taloushallinnon kokonaisuuden niin asiakkaille kuin tilitoimistoille. Missiomme on uudistaa taloushallintoa ja tuoda arvoa yrityksille. Meidän kanssamme olet Suomen parhaiden joukossa”, summaa Visma Solutionsin toimitusjohtaja Ville Kuusela.

Visma Solutionsin palveluvalikoimasta jokainen suomalainen tilitoimisto löytää jatkossa omiin tarpeisiinsa soveltuvan, kattavan ohjelmistopaketin. Monipuolisten taloushallinnon ohjelmistojen lisäksi voimme tarjota tilitoimistolle toiminnanohjausjärjestelmät, sähköisen allekirjoituksen sekä asiakkaiden tunnistamisjärjestelmän (KYC).

Yhdistymisellä ei ole suoraa vaikutusta asiakkuuksiin. Sekä Netvisorilla että Fivaldilla jatkavat samat tutut yhteyshenkilöt ja asiakassopimukset säilyvät ennallaan. Muutos tapahtuu syksyllä 2023 ja tiedotamme asiasta yksityiskohtaisemmin myöhemmin.

Kerromme uusista tuulista myös BetterTogether’23 -tilitoimistotapahtumassa elokuun lopussa. Ilmoittautuminen avautuu tilitoimistokumppaneillemme toukokuun aikana.

Ani Rumpu

Ani Rumpu on sisällöntuottaja Visma Solutionsin markkinoinnissa. Pitkän linjan journalisti uskoo, että markkinoinnissakin totuus päihittää kaunopuheet.