Asiantuntijapalvelut

Ohjelmistojen asiantuntijoiden avulla kokonaisvaltaista lisäarvoa asiakkaalle

Meillä pääset olemaan enemmän kuin tukipyyntöihin vastaava asiakaspalvelu. Olemme asiakkaan ääni toimintoja kehitettäessä ja autamme asiakasta menestymään liiketoiminnassaan.

Asiakaspalvelussamme työskentelee yli 100 asiantuntijaa, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaille erilaisissa rooleissa ja tehtävissä. Panostamme henkilöstön kehittämiseen ja laadukkaaseen johtamiseen.

Annamme vastuun mukana myös vapautta, sillä tiedämme, että asiantuntija tietää mitä tekee. Tiimien esihenkilöt tukevat asiantuntijoita, jotta he saavat loistaa työssään.

Avoimet asian­tuntija­palvelujen työpaikat

– Ei avoimia asiantuntijapalvelujen paikkoja tällä hetkellä

Ole rohkeasti yhteydessä rekrytoijiimme, jos kiinnostuit avoimesta paikasta ja haluaisit kuulla tarkemmin muun muassa; työkulttuurista, henkilökohtaisesta osaamisen kehittämisestä sekä uralla etenemisen mahdollisuuksista meillä.

Jos sopivan kuuloista paikkaa ei ole avoinna juuri tällä hetkellä, kerro mitä haluaisit tulla meille tekemään suoraan osoitteeseen [email protected]

Yhteistyötä yli tiimirajojen

Asiakaspalvelussa toimimme tiiviissä yhteistyössä myös muiden Visma Solutionsin tiimien kanssa; myynti, tuotekehitys ja markkinointi.

Urapolku

Löydä urapolkusi meillä ja kehity asiantuntijana. Työntekijätyytyväisyys on meillä korkealla tasolla, ja joka viides kertoo löytäneensä urapolkunsa Visman tai asiakaspalvelun sisällä.

Roolit asiantuntijapalveluissa

Asiakaspalvelussa työskentelee ihmisiä monenlaisissa rooleissa; Team Manager, Application Specialist, Automation Specialist, Finance Coordinator, Senior Account Manager, Solution Consultant, Key Account Manager, Development Manager, Accounting Office Consultant, Media Developer, Platform Specialist jne.

Olemme Suomen parhaita

Netvisorin asiakaspalvelu on valittu vuoden 2021 parhaaksi asiakaspalveluksi.

Lue lisää

Kokemuksia Visma Solutionsin ohjelmistojen asiantuntijoilta

Ympärilläni on mahtavia ihmisiä! Autamme ja motivoimme toinen toisiamme sekä olemme vilpittömästi onnellisia toistemme onnistumisista.

Ilona Peltola – Application Specialist

Ilona Peltola

Be Our Customer Care & Success Solution

Autat asiakkaidemme työpäivää tekemällä proaktiivista asiakaspalveua ja ratkaisemalla asiakkaiden kohtaamia haasteita. Viet asiakascaset läpi kokonaisuudessaan toimien samalla asiakkaan kasvun tukena.

Työ asiakaspalvelussa on korkeakoulu tuotetalomme ydintoimintaan. Siksi asiantuntijan työ toimii erinomaisena sisääntuloväylänä myös muihin tehtäviin.

Asiantuntijapalveluissa työskentelet asiakkaan kannalta liiketoimintakriittisten asioiden asiantuntijana ja toimit tärkeänä tukena asiakkuuden kaikissa vaiheissa. Huolehdit proaktiivisesti omista asiakkuuksistasi.

Visma on saanut Great Place To Work -palkintoja jo kymmenenä peräkkäisenä vuotena. Meillä jokainen saa tulla omana itsenään ja jokainen tulee kohdatuksi yksilönä. Kehitämme arkeamme ja työpaikkaamme yhdessä yhä paremmaksi, ja panostamme työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen.

+90

Voin luottaa työkavereihini

+75

Esihenkilön tuki

+86

eNPS

Henkilöstötyytyväisyys mitataan skaalassa -100𑁋100

Hyvän mielen työpaikka

Mielenterveys ja hyvinvointi on meille tärkeää

Mielenterveyden tukeminen ja ongelmien ennaltaehkäisy sekä psykologinen turvallisuuden tunne ovat osa työkulttuuriamme.

MIELI Suomen mielenterveys ry on myöntänyt meille Hyvän mielen työpaikka® -merkin, joka on tunnus työpaikasta, jossa sitoudutaan vahvistamaan työntekijöiden mielenterveyttä.

Työsuhde-edut

Elämä on ihmisen parasta aikaa

Tiedämme, että työt ovat vain osa elämää. Työsuhde-etujemme tarkoitus on tukea hyvinvointiasi myös muilla elämän osa-alueilla.

Liikuntaetu

Sinä valitset, mitä treenaat – me tuemme tavoitteissasi. Liikuntaetu on käytettävissäsi kätevästi suoraan Epassissa.

Joustava työaika (oikeasti)

Sinulla on vapaus tehdä joustavasti muita asioita perinteisen työajan aikana ja hoitaa hommat silloin, kun itse haluat.

Puhelinetu

Sponsoroimme uuden puhelimen hankintaa ja tarjoamme liittymän, johon kuuluvat datapaketit Pohjoismaissa ja EU-alueella.

Loma-asunnot

Viikko etelässä tai Alpeilla? Mahdollisuus lähteä perheesi tai kavereidesi kanssa reissuun edullisesti Visma-mökille.

Laajennettu työterveys

Kattava työterveyshuolto, ilmainen digiklinikka suoraan puhelimessasi ja Flex-rahaa Epassissa hammashoidon kuluihin.

Tapaturmavakuutus

Pääset myös If-vakuutuksemme piiriin, joka kattaa erikoislääkärikäyntejä sekä vapaa-ajan tapaturmien kuluja.

Tukena perheiden arjessa

Meillä on useita etuja, jotka tukevat perheiden arkea. Saat lapsen ensimmäisen koulupäivän vapaaksi ja kesällä lapset voivat tulla päiviksi omaan kesäkerhoomme.

Mielen hyvinvointipalvelut

Työterveytemme ei pääty fyysisten ongelmien ratkomiseen. Auntie on matalan kynnyksen mielen hyvinvointipalvelu, joka auttaa työntekijöitämme selviämään arjen haasteista.

Hierontaetu

Pidä huolta kropastasi! Hierontaetu on käytettävissäsi kätevästi suoraan Epassissa. Voit käyttää etua haluamallasi ammattilaishierojalla.

Katso avoimet työpaikat ja liity joukkoomme!

Laita hakemus tulemaan ja jatketaan keskustelua!