Uutiset

Kymmenettä kertaa Suomen paras työpaikka

2 min luku | 29.4.2021

Visma sijoittui tänä vuonna jo kymmenennen kerran Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon. Yhtiö palkittiin kymmenen vuoden yhtäjaksoisesta henkilöstökokemuksen kehittämisestä Legends-palkinnolla. Tällä kertaa sijoitus oli suurten yritysten sarjassa 3.

Suomen Visma-yhtiöt osallistuivat Great Place to Work -tutkimukseen nyt kolmatta kertaa. Visma Solutionsille tämä oli kuitenkin jo kymmenes kerta, kun yhtiö oli mukana tutkimuksessa ja palkittiin yhtenä Suomen parhaista työpaikoista.

Tämän vuotisessa tutkimuksessa vismalaiset antoivat parhaan arvosanan työpaikkansa tasa-arvolle. 98% vismalaisista kokee, että yhtiössä kohdellaan työntekijöitä tasa-arvoisesti. 94% kokee tutkimuksen mukaan, että heille annetaan paljon vastuuta omasta työstään ja 93%:n mielestä yhtiön johto luottaa heihin.

89% Visman työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 62%.

Tutkimuksen vapaa sana -osiossa eräs työntekijä kuvasi yhtiötä näin:

– Täällä panostetaan työhyvinvointiin ja tarjotaan ympäristö jossa on mielekästä työskennellä. Annetaan henkilöstölle mahdollisuuksia olla omia itsejään ja ei kytätä tekemisiä vaan luotetaan jokaisen omaan työntekoon ja työtuloksiin.

Suomen parhaat työpaikat -tutkimus järjestettiin nyt 17:tta kertaa. Tutkimus perustuu kansainvälisen Great Place to Work® -organisaation yli 30 vuoden tutkimustyöhön hyvän yrityskulttuurin mittaamisesta sekä johtamisen ja hyvän työpaikan kehittämisestä. Tuloksia laskettaessa henkilöstökyselyn painoarvo on kaksi kolmasosaa ja yrityksen johtamiskäytänteitä ja toimintatapoja selvittävän kyselyn yksi kolmasosa kokonaispisteistä.

Katso Suomen parhaat työpaikat 2021.

Ani Rumpu

Ani Rumpu on sisällöntuottaja Visma Solutionsin markkinoinnissa. Pitkän linjan journalisti uskoo, että markkinoinnissakin totuus päihittää kaunopuheet.