Myynti

Myyntityö kasvun mahdollistajana

Tule mukaan tekemään myyntityötä alan johtavien B2B-ohjelmistojen parissa. Työssä luot kilpailuetua yrityksille modernien bisneskriittisten ja liiketoimintaa tehostavien ohjelmistojen avulla.

Kasva huippumyyjäksi vakavaraisessa ohjelmistoyrityksessä. Kasvutarinaasi tukevat asiakaspalveluhenkisessä myyntitiimissä maailman parhaat kollegat ja esihenkilöt sekä tunnetut ja suositut tuotteet.

Nykyaikaiset toimistomme sijaitsevat Helsingissä (Tripla Workery East), Lappeenrannassa ja Lahdessa. Lisäksi käytössämme ovat Visma-toimistot Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä. Meillä voit myös työskennellä vapaasti etänä mistäpäin Suomea tahansa!

Avoimet myynnin työpaikat

Etsimme aina huippumyyjiä tiimiimme. Jos sopivan kuuloista paikkaa ei ole auki, kerro mitä haluaisit tulla meille tekemään suoraan osoitteeseen [email protected]

Myyjä on asiantuntija

Auta suomalaisyrityksiä löytämään toimivimmat ohjelmistoratkaisut parempaan kilpailukykyyn. Luo kasvua uusasiakashankinnan ja lisämyynnin kautta.

Jatkuvaa kehitystä

Kehitä ammatillista osaamistasi ohjelmistoista, tietojärjestelmistä ja bisneslogiikasta. Kohtaa erilaisia asiakkaita ja johda monentyyppisiä myyntiprosesseja.

Toimistolla tai etänä

Valitse paras tyyli sinulle. Uudet toimistomme tarjoavat upeat puitteet työnteolle – toisaalta myös etätyöskentely onnistuu hyvin.

Be Our Sales Solution

Olet avainroolissa neuvotteluissa suomalaisyritysten ylimmän johdon kanssa. Luot kasvua auttaen samalla yrityksiä eteenpäin digitalisaatiossa ja automatisaatiossa.

Liiketoimintamme on kasvanut tasaisesti jo pitkään ja voimme ylpeästi kutsua itseämme yhdeksi Suomen johtavista ohjelmistotaloista.

Visma on saanut Great Place To Work -palkintoja jo kymmenenä peräkkäisenä vuotena. Meillä jokainen saa tulla omana itsenään ja jokainen tulee kohdatuksi yksilönä. Kehitämme arkeamme ja työpaikkaamme yhdessä yhä paremmaksi, ja panostamme työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen.

50

myynnin ammattilaista

6

tuotetta

Hyvän mielen työpaikka

Mielenterveys ja hyvinvointi on meille tärkeää

Mielenterveyden tukeminen ja ongelmien ennaltaehkäisy sekä psykologinen turvallisuuden tunne ovat osa työkulttuuriamme.

MIELI Suomen mielenterveys ry on myöntänyt meille Hyvän mielen työpaikka® -merkin, joka on tunnus työpaikasta, jossa sitoudutaan vahvistamaan työntekijöiden mielenterveyttä.

Kokemuksia Visma Solutionsin myyntitiimiltä

Parasta työssäni on päästä tarjoamaan Suomen parasta taloushallinnon ohjelmistoa yritysten avuksi. Solutionsilla työntekijöistä pidetään huolta ja mahdollistetaan ammatillinen kasvu. Meillä on poikkeuksellisen hieno yhteishenki ja halu tuottaa parhaat mahdolliset työkalut yritysten käyttöön.

Tessa Pahkala – Sales Specialist

Työsuhde-edut

Elämä on ihmisen parasta aikaa

Tiedämme, että työt ovat vain osa elämää. Työsuhde-etujemme tarkoitus on tukea hyvinvointiasi myös muilla elämän osa-alueilla.

Liikuntaetu

Sinä valitset, mitä treenaat – me tuemme tavoitteissasi. Liikuntaetu on käytettävissäsi kätevästi suoraan Epassissa.

Joustava työaika (oikeasti)

Sinulla on vapaus tehdä joustavasti muita asioita perinteisen työajan aikana ja hoitaa hommat silloin, kun itse haluat.

Puhelinetu

Sponsoroimme uuden puhelimen hankintaa ja tarjoamme liittymän, johon kuuluvat datapaketit Pohjoismaissa ja EU-alueella.

Loma-asunnot

Viikko etelässä tai Alpeilla? Mahdollisuus lähteä perheesi tai kavereidesi kanssa reissuun edullisesti Visma-mökille.

Laajennettu työterveys

Kattava työterveyshuolto, ilmainen digiklinikka suoraan puhelimessasi ja Flex-rahaa Epassissa hammashoidon kuluihin.

Tapaturmavakuutus

Pääset myös If-vakuutuksemme piiriin, joka kattaa erikoislääkärikäyntejä sekä vapaa-ajan tapaturmien kuluja.

Tukena perheiden arjessa

Meillä on useita etuja, jotka tukevat perheiden arkea. Saat lapsen ensimmäisen koulupäivän vapaaksi ja kesällä lapset voivat tulla päiviksi omaan kesäkerhoomme.

Mielen hyvinvointipalvelut

Työterveytemme ei pääty fyysisten ongelmien ratkomiseen. Auntie on matalan kynnyksen mielen hyvinvointipalvelu, joka auttaa työntekijöitämme selviämään arjen haasteista.

Hierontaetu

Pidä huolta kropastasi! Hierontaetu on käytettävissäsi kätevästi suoraan Epassissa. Voit käyttää etua haluamallasi ammattilaishierojalla.

Etkö löytänyt sopivaa myynnin työpaikkaa?

Laita hakemus tulemaan ja jatketaan keskustelua!

[email protected]