Tuotekehitys

Ohjelmistokehittäjä: meillä koodari pääsee haastamaan itseään tuotekehityksessä.

Ketterää devaamista, mielenkiintoisia haasteita ja merkityksellisiä työtehtäviä tuotekehityksessä. Tavoitteemme on tehdä lähes 200 000 asiakkaamme työpäivistä parempia.

Kasvava ohjelmistoyritys Helsingissä, Lappeenrannassa ja Lahdessa. Lisäksi käytössämme ovat Visman toimistot Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä. Meillä voit myös työskennellä vapaasti etänä mistäpäin Suomea tahansa!

Kehitämme tuotteitamme ja tiimimme ovat poimineet agile-maailman parhaat käytänteet tukemaan ketterää kehitystä arjessa. Tule oppimaan uutta ja haastamaan osaamistasi!

Avoimet tuotekehityksen työpaikat

– Ei avoimia tuotekehityksen paikkoja tällä hetkellä

Etsimme aina taitavia devaajia tiimiimme. Jos sopivan kuuloista paikkaa ei ole auki, kerro mitä haluaisit tulla meille tekemään suoraan osoitteeseen [email protected]

.net, SQL Server, IIS

Työskentelemme pääsääntöisesti Microsoft-teknologioilla (.net, SQL Server, IIS). Hyödynnämme Scrum-metodia sekä Jira-järjestelmää johdonmukaiseen työntekoon sekä itseohjautuvuuden jatkuvaan kehittämiseen.

Jatkuvaa kehitystä

Suomen johtavat B2B-pilvipalvelut eivät ole syntyneet tyhjästä – ne ovat taitavien tiimiemme työn tulosta. Jotta tuotteemme ovat jatkossakin asiakkaidemme ykkösvalinta, tulee niitä kehittää jatkuvasti paremmiksi.

Toimistolla tai etänä

Valitse paras tyyli sinulle. Uudet toimistomme tarjoavat upeat puitteet työnteolle – toisaalta myös etätyöskentely onnistuu hyvin. Voit työskennellä mistäpäin Suomea tahansa.

Be Our Developer Solution

Näe työsi tulos suoraan käyttöliittymässä helpottamassa asiakkaiden arkea. Pääset vaikuttamaan suoraan tuotteen käyttäjän arkeen tekemällä päätöksiä tuotekehitystiimin kanssa.

Kehitä luovia ratkaisuja SaaS-ohjelmistoissamme perustuen automaatioon ja koneoppimiseen. Työssäsi kehität Suomen johtavia B2B-pilvipalveluita yhä paremmaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi.

Visma on saanut Great Place To Work -palkintoja jo kymmenenä peräkkäisenä vuotena. Meille jokainen saa tulla omana itsenään ja jokainen tulee kohdatuksi yksilönä. Kehitämme arkeamme ja työpaikkaamme yhdessä yhä paremmaksi, ja panostamme työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen.

150

kehittäjää viiden eri tuotteen parissa

6M

Visma Signilla sähköisesti allekirjoitettua dokumenttia

6M

Maventan kautta lähetettyä verkkolaskua joka kuukausi

650k

koneoppimisen avulla tehtyä tiliöintiehdotusta Netvisorissa

Hyvän mielen työpaikka

Mielenterveys ja hyvinvointi on meille tärkeää

Mielenterveyden tukeminen ja ongelmien ennaltaehkäisy sekä psykologinen turvallisuuden tunne ovat osa työkulttuuriamme.

MIELI Suomen mielenterveys ry on myöntänyt meille Hyvän mielen työpaikka® -merkin, joka on tunnus työpaikasta, jossa sitoudutaan vahvistamaan työntekijöiden mielenterveyttä.

Kokemuksia Visma Solutionsin tuotekehitystiimiltä

Parasta tässä työssä on joustavuus. Olen päässyt ottamaan vastuuta monista eri asioista. Jatkuva kehitys on meillä mukana jokapäiväisessä arjessa, ja sen vuoksi olen myös nauttinut mahdollisuudesta edistää opintoja työn ohella!

Tomi Enberg – Junior Developer and Thesis Worker in Onboarding & People Coach in Netvisor

Tomi Enberg

Työsuhde-edut

Elämä on ihmisen parasta aikaa

Tiedämme, että työt ovat vain osa elämää. Työsuhde-etujemme tarkoitus on tukea hyvinvointiasi myös muilla elämän osa-alueilla.

Liikuntaetu

Sinä valitset, mitä treenaat – me tuemme tavoitteissasi. Liikuntaetu on käytettävissäsi kätevästi suoraan Epassissa.

Joustava työaika (oikeasti)

Sinulla on vapaus tehdä joustavasti muita asioita perinteisen työajan aikana ja hoitaa hommat silloin, kun itse haluat.

Puhelinetu

Sponsoroimme uuden puhelimen hankintaa ja tarjoamme liittymän, johon kuuluvat datapaketit Pohjoismaissa ja EU-alueella.

Loma-asunnot

Viikko etelässä tai Alpeilla? Mahdollisuus lähteä perheesi tai kavereidesi kanssa reissuun edullisesti Visma-mökille.

Laajennettu työterveys

Kattava työterveyshuolto, ilmainen digiklinikka suoraan puhelimessasi ja Flex-rahaa Epassissa hammashoidon kuluihin.

Tapaturmavakuutus

Pääset myös If-vakuutuksemme piiriin, joka kattaa erikoislääkärikäyntejä sekä vapaa-ajan tapaturmien kuluja.

Tukena perheiden arjessa

Meillä on useita etuja, jotka tukevat perheiden arkea. Saat lapsen ensimmäisen koulupäivän vapaaksi ja kesällä lapset voivat tulla päiviksi omaan kesäkerhoomme.

Mielen hyvinvointipalvelut

Työterveytemme ei pääty fyysisten ongelmien ratkomiseen. Auntie on matalan kynnyksen mielen hyvinvointipalvelu, joka auttaa työntekijöitämme selviämään arjen haasteista.

Hierontaetu

Pidä huolta kropastasi! Hierontaetu on käytettävissäsi kätevästi suoraan Epassissa. Voit käyttää etua haluamallasi ammattilaishierojalla.

Etkö löytänyt sopivaa ohjelmistokehittäjän työpaikkaa?

Laita hakemus tulemaan ja jatketaan keskustelua!

[email protected]