Uutiset

Visman oma kesäkerho lapsille

2 min luku | 10.6.2019

Monissa perheissä kesä on lastenhoidon ja työnteon kannalta hankalaa aikaa. Lasten pitkä loma koulusta alkaa heti kesäkuun alussa, mutta vanhempien lomat ajoittuvat ehkä heinäkuulle. Lapselle täytyy löytää aktiviteettia ja luotettava hoitaja. Monet ratkaisevat ongelman lomien vuorottelulla tai esimerkiksi osallistumalla leireille. Me halusimme tarjota työsuhde-etuna joustavamman ratkaisun.

– Järjestämme kesäkuussa ohjatun kesäkerhon työntekijöiden lapsille. Näin työntekijän ei tarvitse miettiä, miten pienet koululaiset pärjäävät koko päivän kotona tai sovitella hoitokuvioita viikkokaupalla. Me haluamme mahdollistaa työntekijöille rentouttavan loman ja yhteisen ajan puolison kanssa, henkilöstöjohtaja Jenni Toropainen kertoo.

Solutions Summer Club kokoontuu kesäkuun ajan Lappeenrannassa. Toiminta koostuu liikunnallisesta ja leikillisestä ohjelmasta ja ryhmä liikkuu esimerkiksi soveltuvilla liikunta- ja leikkipaikoilla työpaikan lähiympäristössä. Kerhon järjestämisestä vastaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piiri ja ohjauksessa avustavat myös NST:n nuoret. Kerhon avulla saadaan tarjottua työpaikka kesäkuuksi yhdelle nuorelle MLL:n kautta.

– Vanhemmat ja lapset voivat tulla samaa matkaa töihin, kun lasten kesäkerho alkaa ja päättyy työpaikan alakertaan. Tässä yhdistyy kaksi hyvää asiaa: työntekijöidemme hyvinvointi ja aktiivisen nuoren työllistäminen. Lisäksi työntekijöidemme lapsilla on varmasti mielekästä ja aktiivista tekemistä kesäkuun ajalle, Toropainen summaa.

Haluatko sinäkin osaksi Visma Solutionsin työyhteisöä? Lue lisää meillä työskentelystä ja tarjoamistamme työsuhde-eduista tästä blogista.

Visma Solutions

Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää kansainvälisesti jo yli 170 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.