Uutiset

Visma Academy käynnistyy taas – uusia ohjelmistokehittäjiä koulutetaan Helsinkiin, Lahteen ja Lappeenrantaan

2 min luku | 14.1.2021

Visma-yhtiöt kasvavat vauhdilla, mikä tarkoittaa jatkuvaa tarvetta rekrytoida ohjelmistokehittäjiä. Alalla on kuitenkin kova puute osaajista, joten tähän vastataan kouluttamalla heitä lisää itse. Visma Academy on rekrytoiva koulutusohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa ja työllistää uusia tulevaisuuden ohjelmistokehittäjiä Visma Consultingin ja Visma Solutionsin tehtäviin.

Viime vuoden ohjelman työllistymisprosentti oli 89%

Ohjelma järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2020, jolloin ohjelmaan osallistuneiden työllistymisprosentti oli 89%. Osallistuneet kokivat ohjelman onnistuneeksi, ja myös Vismalla oltiin erittäin tyytyväisiä tuloksiin. Kun viime vuoden ohjelma onnistui loistavasti tavoitteissaan oli selvää, että se halutaan käynnistää tänäkin vuonna.

“Koulutusohjelman päätavoite oli oppiminen, mutta sen lisäksi osallistujat saivat luotua jotain sellaista, josta on myös firmalle lisäarvoa tulevaisuudessa. Uskon, että jokaisella harjoittelijalla on nyt hyvät eväät lähteä edistämään uraa ohjelmistoalalla“, kertoo Visma Solutionsin tuotekehityksen johtaja Ville Vähä-Nuuja.

Ura Vismalla tarjoaa monia mahdollisuuksia esimerkiksi front-end-, mobiili-, full stack- tai back-end-kehitystehtävissä. Tarvetta on niin vasta-alkajille kuin kokeneemmille asiantuntijoille. Viime vuonna Visma valittiin myös Suomen toiseksi parhaaksi työpaikaksi suurten yritysten kategoriassa. Visma Solutionsille tämä oli jo yhdeksäs sijoitus GPTW-kilpailussa, mikä kertoo paljon hyvästä ilmapiiristä sekä mielekkäästä tekemisestä työpaikalla.

Kiinnostuitko? Haku on auki nyt!

Visma Academy on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on soveltuvaa taustaa kehittyä ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi. Tätä kokemusta voi olla esimerkiksi koulutuksen, töiden tai harrastuneisuuden kautta. Kaikista tärkeintä on kuitenkin mielenkiinto ja motivaatio kehittyä sekä viedä osaamistaan uudelle tasolle.

Ohjelman organisoivat Visma, Saranen, ELY-keskus ja TE-palvelut yhteistyössä. Koulutusohjelma kestää kuusi kuukautta, ja hakuprosessista sekä toteutuksesta vastaa Saranen. Ohjelman hakuaika päättyy 25.1.2021 ja koulutus alkaa helmikuussa. Tutustu tarkemmin ja hae täältä!

Visma Solutions

Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää kansainvälisesti jo yli 170 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.