Uutiset

Saumatonta sopimushallintaa Visma Signilla ja Zefortin älykkäällä sopimusarkistolla

2 min luku | 25.7.2020

Visma ja Zefort ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä kaiken kokoiset yritykset saavat käyttöönsä ketterän sähköisen allekirjoituksen ja monipuolisen sopimushallintaratkaisun. Visma Signin avulla verkossa allekirjoitetut sopimukset voidaan jatkossa siirtää saumattomasti Zefortin älykkääseen sopimushallintajärjestelmään.

Yhä useampi sopimus tai muu asiakirja allekirjoitetaan sähköisesti verkossa. Sähköinen allekirjoitus nopeuttaa yritysten toimintaa, toimii ajasta ja paikasta riippumatta sekä säästää aikaa ja kuluja. Allekirjoituksen jälkeen sopimukset voidaan tallettaa pilvipalveluun, josta ne löytyvät vaivattomasti aina tarvittaessa.

Visma Sign on noin 19 000 yrityksen ja organisaation käyttämä sähköisen allekirjoituksen palvelu. Visma Signin asiakkailla on jatkossa mahdollisuus ottaa käyttöön Zefortin sopimushallintajärjestelmä, jonka tekoälyominaisuudet automatisoivat sopimuksiin liittyviä rutiineja.

– Tässä kumppanuudessa palvelut täydentävät erinomaisesti toisiaan. Visman allekirjoituksen jälkeen asiakirjat siirtyvät automaattisesti Zefortin pilvipalveluun, tarjoten asiakkaalle sujuvan ja vaivattoman kokemuksen, kommentoi Niklas Hakalax, Zefortin Head of Accounts & Partnerships.

– Vaivattomuus ja tietoturvallisuus on sähköisen asiakirjahallinnan keskiössä. Me Vismalla varmistamme ketterän ja turvallisen allekirjoituksen ja Zefort tarjoaa sopimuksille älykkään arkiston ja hallintajärjestelmän, sanoo Aarni Honkaniemi, Product Manager, Visma Solutions.

Zefortista
Zefort on nykyaikainen vaivattoman sopimushallinnan ratkaisu, joka muun muassa täydentää sähköisen allekirjoituksen prosesseja. Tekoäly arkistoi sopimukset keskitettyyn pilvipalveluun, joka mahdollistaa monipuoliset haut, muistutusten automatisoinnin ja jakamisen tiimin kanssa. Modernit yritykset valitsevat Zefortin pankkitasoisen tietoturvan, ensiluokkaisen käyttökokemuksen ja monipuolisten ominaisuuksien vuoksi. www.zefort.com

Visma Solutions

Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää kansainvälisesti jo yli 170 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.