Uutiset

Visma Sign ja ContractZen yhdessä tehostamaan sopimusten- ja kokoustenhallintaa

2 min luku | 16.1.2018

Johtava pohjoismainen sähköinen allekirjoituspalvelu Visma Sign on nyt yhdistetty suomalaisen ContractZenin SaaS-pohjaiseen sopimusten- ja kokoustenhallintapalveluun. Palvelukokonaisuus helpottaa ja tehostaa hyvän hallintotavan noudattamista yrityksissä.

– Visma tukee satojen tuhansien pohjoiseurooppalaisten yritysten digitalisaatiota pilvi- ja ohjelmistopalveluin. Sähköinen sopimustenhallinta ja kokousten sähköistäminen ovat puuttuneet monen yrityksen tuottavuus- ja riskienhallintatyökaluista. Yrityksen tärkeimmät asiakirjat ansaitsevat arvoisensa käsittelyn, kertoo sähköisen allekirjoituksen johtaja Harri Koponen Vismalta.

– Visma Signin vahvaan tunnistukseen perustuva sähköinen allekirjoitus yhdessä ContractZenin helppokäyttöisen palvelun kanssa tarjoaa yrityksille turvallisen ja ketterän tavan nopeuttaa ja helpottaa hallinnon prosesseja, Koponen jatkaa.

Uuden integraation avulla sopimukset ja kokouspöytäkirjat voidaan lähettää sähköisesti allekirjoitettavaksi Visma Signiin suoraan ContractZenin pilvipalvelusta. Tutkimustemme mukaan Visma Sign säästää dokumenttien allekirjoittamiseen kuluvasta kokonaisajasta sekä -kustannuksista jopa 90 %. Allekirjoituksen jälkeen asiakirjat ja niiden metadata tallentuvat automaattisesti ContractZenin sopimusten- ja kokoustenhallintapalveluun, josta ne löytyvät nopeasti, ja joka myös muistuttaa tärkeistä sopimuspäivämääristä automaattisesti.

– Maailmalla panostetaan nyt voimakkaasti yritysjohdon työtä tehostaviin palveluihin. Sähköinen sopimustenhallinta on lähivuosina ottanut isoja harppauksia eteenpäin ja nyt sähköiset kokoustyökalut kehittyvät erityisen nopeasti. Osittain varmasti siksi, että Company Director -lehden mukaan isoissa listatuissa yhtiöissä yhden kokouksen järjestäminen ja läpivienti voi maksaa jopa satojatuhansia dollareita, kertoo ContractZenin toimitusjohtaja Markus Mikola.

– ContractZenin johdon kokousportaali on ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa yhdistyvät kokousten aikataulutus ja suunnittelu, kokousaineistojen jakaminen, pöytäkirjojen laatiminen sekä sähköinen allekirjoitus. Näistä osa-alueista kannattaa todellakin nipistää turhat aikasyöpöt pois. Palvelumme ei vaadi it-projektia eikä koulutusponnistuksia, vaan se on heti valmis käyttöön, Mikola jatkaa.

Yhteistyömme ContractZenin kanssa on käynnissä Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Nopeasti kansainvälistyvällä ContractZenillä on asiakkaita myös muualla Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Aasiassa.

Visma Solutions

Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää kansainvälisesti jo yli 170 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.