Uutiset

Aloitamme ilmaisen mentorointiohjelman opiskelijoille

2 min luku | 20.12.2018

Visma Fellowship -mentorointiohjelma on suunnattu yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille, jotka kaipaavat mentorointia ja sparrausta kokeneemmalta ammattilaiselta. Tarjoamme mentorointia Lappeenrannassa ja Helsingissä.

Mentorointiohjelma on opiskelijoille ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua kasvavan IT-talon ammattilaisiin. Olemme tehneet mentorointia trainee-ohjelmien kautta, mutta nyt mentorointia halutaan tarjota myös opiskelijoille, jotka miettivät uraansa. Mentoreina toimivat meidän asiantuntijamme eri tiimeistä.

– Mentorointiohjelman kautta voimme jakaa osaamistamme laajemminkin ja ehkä auttaa uransa alkuvaiheessa olevaa opiskelijaa kirkastamaan uran suuntaa ja tavoitteita, tiivistää mentorointiohjelman käynnistänyt Jussi Pekkala.

– Palkkasimme tänä vuonna yhteensä miltei 40 uutta työntekijää Lappeenrantaan ja Helsinkiin. Vahva kasvu jatkuu tulevaisuudessa, joten osaajille on tarvetta. Mentorointiohjelma ei kuitenkaan ole tarkoitettu vain Visma Solutionsista työpaikkana kiinnostuneille, vaan se on avoinna kaikille yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille, kertoo Visma Solutionsin henkilöstöjohtaja Jenni Toropainen.

Opiskelijat voivat valita mentorin mielenkiintonsa mukaan kolmelta eri osa-alueelta: liiketoiminnan kasvu, ohjelmistokehitys ja johtaminen. Mentoroinnin aiheina voivat olla esimerkiksi markkinointi, liiketoiminta, tuotekehitys tai talousjohtaminen. Maksuton mentorointiohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada näkemystä työelämästä ja yrityskulttuurista sekä palautetta ja sparrausta omista taidoista ja urasuunnitelmista.

Mentorointiohjelman haku on käynnissä 31.1.2019 saakka. Mentorointi alkaa helmikuussa 2019 ja päättyy viimeistään marraskuussa 2019.

– Meille on tärkeää, että ohjelma joustaa opiskelijoiden tilanteen mukaan. Jotta mentoroinnista saadaan hyötyä, sovitaan aluksi yhteiset tavoitteet ja tulevat tapaamiset. Lisäksi toivomme tietenkin mentorointiohjelman aikana palautetta opiskelijoilta, jotta he saavat entistä enemmän hyötyä Visma Fellowshipistä, Pekkala tiivistää.

Visma Solutions

Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää kansainvälisesti jo yli 170 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.