Meillä työskentely

Kansainvälistä verkostoitumista ja virkistäytymistä

2 min luku | 13.9.2023
Visma Solutionsin ja Tripletexin markkinointitiimien yhteispalaveri Oslossa.

Yksi Vismalla työskentelyn hienoista puolista on mahdollisuus kansainväliseen yhteistyöhön ja verkostoitumiseen. Eri alojen ammattilaisille järjestetään säännöllisesti tilaisuuksia tavata eri maissa työskenteleviä kollegoita. Visma Solutionsin markkinointitiimi yhdisti työn ja huvin Oslon matkallaan.

Markkinointitiimi vieraili syyskuussa Oslossa. Vierailun virallinen osuus suuntautui Visman pääkonttorille tapaamaan kollegoita. Epävirallisempi osuus vietettiin Oslon lähialueen luonnossa ja kaupungin monissa nähtävyyksissä.

Antoisa vierailu pääkonttorille

Torstain matkapäivän jälkeen parikymmenhenkinen markkinointitiimi suuntasi heti perjantaiaamuna Visman pääkonttorille Oslon Skoyeniin. Vierailun isäntinä toimivat Netvisorin sisarohjelmisto Tripletexin merkkinointitiimiläiset.

Heidän kanssaan vietimmekin todella mielenkiintoiset neljä tuntia vaihtaen kokemuksia ja näkemyksiä. Aluksi jakaannuimme pienempiin ryhmiin keskustelemaan omien toimenkuviemme mukaisista teemoista. Ajatuksia vaihdettiin mm. sisällöntuotannosta, brändäyksestä, verkkosivuista ja markkinoinnin automaatiosta.

Oli mielenkiintoista kuulla, että kollegat toisessa maassa painivat hyvin samanlaisten ongelmien kanssa kuin mekin. Toisaalta saimme heiltä myös uusia ideota ja pystyimme ehkä inspiroimaan myös heitä kokeilemaan jotain uutta.

Lue lisää Visma Solutionsista työpaikkana

Luonnonhelmaa ja kulttuuria vastapainoksi

Tiukan palaverisetin jälkeen osa tiimistä lähti vaeltamaan ja osa siirtyi nauttimaan kulttuurista Munck-museoon. Yksi Oslon erikoisuuksista ehkä on, että siellä on suurkaupungin laaja kulttuuritarjonta ja toisaalta metrolla pääsee näppärästi myös aivan upeiden vaellusreittien juurelle.

Vaellusretki tyhjensi aivot todella tehokkaasti, sillä 4 kilometrin nousu Vettakollenin näköalapaikalle imi mehut jokaisesta vaeltajasta hyvin tehokkaasti. Huipulle päästyämme koimme pienoisen pettymyksen, kun luvattu hieno maisema olikin sankan sumun peitossa. Mutta sellaista se kuulemma on usein Oslossa.

Osa tiimiläisistä lähti jo perjantaina kohti kotia, mutta suurin osa jäi nauttimaan Oslon nähtävyyksistä vielä viikonlopuksi. Yksi positiivisimmasta kokemuksista oli Vigelandin patsaspuisto, josta kaikki ovat nähneet valokuvia, mutta joka silti pääsi yllättämään upeudellaan.

Vigelandin patsaspuisto

Ani Rumpu

Ani Rumpu on sisällöntuottaja Visma Solutionsin markkinoinnissa. Pitkän linjan journalisti uskoo, että markkinoinnissakin totuus päihittää kaunopuheet.