Uutiset

Visma on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista

2 min luku | 8.2.2019

Visma sijoittui erinomaisesti kolmannelle sijalle Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Suomen Visma-yhtiöt osallistuivat tutkimukseen ensimmäistä kertaa yhdessä. Visma Solutions valittiin jo kahdeksatta kertaa peräkkäin Suomen parhaiden työnpaikkojen joukkoon.

– Tutkimuksen avulla pääsimme auditoimaan johtamiskäytänteitä eri Visma-yhtiöiden välillä, tunnistamaan eroja ja yhtäläisyyksiä. Tulokset kertovat, että olemme tehneet oikeita asioita, kun rakennamme Vismasta entistä parempaa työpaikkaa. Great Place to Work -tutkimus on meille erinomainen työkalu kehittyä työpaikkana. Visma Solutionsille tämä oli jo kahdeksas kerta mukana tutkimuksessa, kertoo henkilöstöjohtajamme Jenni Toropainen.

Työntekijämme arvostivat erityisesti tasa-arvoisuutta, työn joustavuutta, mahdollisuutta saada vastuuta ja sitä, että Visma Solutions on ystävällinen työpaikka, mihin on mukava tulla ja missä on inspiroiva työskennellä. Lisäksi koettiin erittäin positiivisena mahdollisuus osallistua päätöksentekoon ja vaikuttaa aktiivisesti mm. työhön ja työympäristöön liittyviin asioihin.

Great Place to Work® Finland on koonnut listan Suomen parhaista työpaikoista jo 16 vuoden ajan. Visma Solutions on menestynyt Suomen parhaiden työpaikkojen tutkimuksissa myös vuosina 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 ja 2018.

Mietitkö, millaista on työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista? Ota selvää ja katso avoimet työpaikkamme!

Tietoa tutkimuksesta:
Suomen parhaat työpaikat -tutkimus perustuu Great Place to Work® -organisaation yli 30 vuoden tutkimustyöhön hyvän työpaikan keskeisistä elementeistä. Tuloksia laskettaessa työntekijöiden Trust Index© -henkilöstökyselyn painoarvo on kaksi kolmasosaa ja yrityksen johtamiskäytänteitä ja toimintatapoja selvittävän Culture Audit© -kyselyn yksi kolmasosa kokonaispisteistä.

Suomen parhaat työpaikat: www.greatplacetowork.fi/blogit/suomen-parhaat-tyopaikat

Visma Solutions

Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää kansainvälisesti jo yli 170 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.