Uutiset

Visma Sign sähköinen allekirjoituspalvelu kansainvälistyy Pohjoismaihin

2 min luku | 23.1.2018

Suomalainen sähköinen allekirjoituspalvelu Visma Sign kansainvälistyy pohjoismaisille markkinoille. Sähköinen allekirjoittaminen on mahdollista palvelun kautta nyt myös Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Visma Sign -allekirjoituspalvelun käyttäjät voivat allekirjoittaa Suomen lisäksi nyt Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

– Käytännössä esimerkiksi kansainväliset yritykset saavat palvelun käyttöönsä kaikissa neljässä maassa ja voivat allekirjoittaa tytäryhtiöiden, kumppanien ja asiakkaiden välillä kaiken sähköisesti. Sama pätee tietysti kaikkiin palvelun käyttäjiin, jotka haluavat hoitaa dokumenttien allekirjoituksen tehokkaasti yli maiden rajojen pohjoismaisilla tunnisteilla, Harri Koponen, sähköisen allekirjoituksen johtaja summaa.

Allekirjoittaminen tapahtuu paikallisilla BankID/NemID -tunnisteilla, jotka ovat samankaltaisia vahvoja tunnistautumiskeinoja kuin kotimainen tunnistautuminen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Palvelun hinta on sama riippumatta siitä, mistä maasta allekirjoitus tulee.

Jo noin 800 000 allekirjoittajaa on allekirjoittanut asiakirjoja Visma Signilla vuodesta 2010 lähtien.

Visma Solutions

Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää kansainvälisesti jo yli 170 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.