AsiakkaatUutiset

Vuoden Netvisor-tilitoimistokumppanit 2021 palkittiin

2 min luku | 8.9.2022

Vuoden tilitoimisto 2021 -palkinnot jaettiin eilen Netvisorin BetterTogether’22 -tilitoimistotapahtumassa. Palkintoja jaettiin tällä kertaa kolmessa kategoriassa Vuoden Kasvukumppaneille, Vuoden Tilitoimistoille ja arvostetuimmille ammattilaisille – Most Valued Professionals.

Vuoden kasvukumppanit

Vuoden kasvukumppani -palkinto myönnettiin kumppaneille, joiden Netvisor-liikevaihto euroissa mitattuna on kasvanut vuonna 2021 eniten. Vuoden Kasvukumppanit palkittiin kaikissa kolmessa kumppanikategoriassa; Partner, Premium ja Premium Plus.

Partner-kategoriassa Vuoden Kasvukumppaniksi valittiin Keski-Suomen Liikepalvelu Oy

Yhtiö teki hienon kasvun Avaimet käteen -keskittämisprojektin avulla vuonna 2021. He ovat voimakkaasti keskittäneet asiakkaitaan Netvisoriin.

Premium -kategoriassa Vuoden 2021 Kasvukumppaniksi nousi Gallant Oy

Gallant on myös tehnyt kovan kasvun keskittämisprojektin myötä. Kasvu on ollut niin voimakasta, että tänä vuonna he ovat jo nousseet Premium Plus – kumppaneiksi.

Premium Plus -kategoriassa Netvisor-liikevaihtoaan kasvatti eniten Greenstep Oy

Greenstepin kasvun taustalla on vahva myyntiorganisaatio, joka tekee voimakasta kasvua uusasiakashankinnalla. Greenstepillä uskotaan, että verkostoituminen kasvuyritysten kanssa, tuo kasvua myös heille. Greenstep on myös hyödyntänyt Netvisorin kummimyyjiä uusasiakashankinnassaan.

Kuvassa Vuoden Kasvukumppaneista Greenstep Oy ja Gallant Oy.

Vuoden tilitoimistokumppanit

Vuoden tilitoimisto -palkinto myönnettiin kumppaneille, jotka hyödyntävät Netvisorin automatisoitua taloushallintoa kattavasti kaikilla asiakkaillaan. Vuoden tilitoimistokumppani-palkintoja jaettiin niin ikään kolmessa kategoriassa.

Partner-kategorian Vuoden kumppaniksi nousi NK Bokföring Ab

He ovat voimakkaasti kehittäneet omia prosessejaan ja palvelumallejaan yhdessä Netvisorin kanssa. He ovat keskittämisprojektin kautta tehostaneet omaa toimintaansa merkittävästi.

Premium Partnereista Vuoden tilitoimistoksi valittiin Balanco Accounting Oy

Balanco Accounting automatisoi kaikki Netvisor asiakkaansa alusta asti niin tehokkaasti kuin mahdollista asiantuntevien ammattilaisten avulla.

Premium Plus -kategoriassa parhaaksi automaation hyödyntäjäksi nousi Staria Oyj

Toista kertaa peräkkäin Vuoden Tilitoimistoksi valittu Staria on malliesimerkki Netvisor-kumppanista, joka hyödyntää tehokkaasi Netvisorin omaa automaatiota sekä laajasti erilaisia integraatiota asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseksi. He kehittävät aktiivisesti myös omaa toimintaansa.

Most Valued Professionals

Ensimmäistä kertaa tapahtumassa palkittiin myös pitkäaikaisia Netvisorin käyttäjiä henkilökohtaisilla huomionosoituksilla. Most Valued Professional -titteli myönnettiin viidelle henkilölle, jotka ovat olleet pisimpään mukana Netvisorin 20-vuotisella matkalla. He ovat arjen sankareita, joista osa ollut myös aktiivisesti mukana ohjelmiston tuotekehityksessä.

Most Valued Proffesionals -tittelin saivat:

Panu Leppänen, Tilitoimisto Aarnio Oy
Sirpa Laaksonen, Tilipalvelu Rantalainen Oy
Jukka Tukiainen, Azets Insight Oy
Eija Kuittinen, Videns Oy
Asta Isokoski, eMatic Oy

Onnea kaikille palkituille!

Ani Rumpu

Ani Rumpu on sisällöntuottaja Visma Solutionsin markkinoinnissa. Pitkän linjan journalisti uskoo, että markkinoinnissakin totuus päihittää kaunopuheet.