Uutiset

Parhaat kumppanit palkittiin jälleen Solutions’21 -tapahtumassa

2 min luku | 24.5.2021

Visma Solutions palkitsee vuosittain Solutions -asiakaspäivän yhteydessä parhaita yhteistyökumppaneitaan. Palkitut edustavat yhtiöllemme tärkeitä kumppaneita, jotka jakavat kanssamme samat arvot ja tavoitteet.

Vuoden tilitoimistokumppaneiden valinnassa painotettiin Netvisor taloushallinto-ohjelmiston käyttöä siten kuin sitä on suunniteltu käytettävän sekä automaation käytön laajuutta.

Ohjelmistokumppaneiden kohdalla palkitsemiseen vaikutti integraation käytön laajuus, eli kuinka laajasti asiakkaat ovat ottaneet ohjelmistojen välisen integraation käyttöön.

Tilitoimistot:

Vuoden Partner tilitoimistokumppaniksi valittiin Tuloslinkki Oy

Tuloslinkki hyödyntää Netvisoria yhdessä asiakkaidensa kanssa. Yrittäjä Jari Valkaman mukaan Netvisor on aktiivisesti käytössä juuri asiakkaissa, jotka tekevät kasvavaa liiketoimintaa, jolloin Netvisorin avulla Tuloslinkki pystyy parhaiten tukemaan heidän liiketoiminnan tavoitteita.

Vuoden Premium Partner tilitoimisto on EMU Growth Partners Oy

Tilitoimistokumppanina EMU on uuden ajan talouskumppani omille asiakkailleen. Netvisorin avulla Emu pystyy tukemaan asiakkaitaan kasvussa ja tavoitteiden saavuttamisessa. Toimitusjohtaja Samuli Saviala mainitsee Netvisorin sopivan heille ja asiakkailleen palvelun laajuuden, ketteryyden ja varsinkin integraatioiden sekä rajapintojen kautta, jotka tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet palvelun virittämiseen.

Parhaan Premium Plus Partner tilitoimiston tittelin ansaitsi Staria Oyj

Staria on voimakkaasti kasvava kumppani, jolla on moderni ote Netvisorin digitaalisten prosessien ja automaation hyödyntämiseen. Se on edelläkävijä taloushallinnon automatisoinnissa; he hyödyntävät robotiikkaa lähes kaikissa asiakkaissa ja heidän asiakaidensa verkkolaskutusaste on korkea. Kokonaisratkaisuissa hyödynnetään aktiivisesti rajapintoja, joilla Netvisor yhdistetään asiakkaan operatiivisiin järjestelmiin ja raportointiratkaisuun. Starian erityisvahvuuksia ovat ketjut, konsernit ja muut isommat kokonaisuudet, joissa Netvisorin automaation hyödyt tulevat hyvin esiin.

Ohjelmistokumppanit:

Netvisorin tavoitteena on olla Suomen paras taloushallinto-ohjelmisto taloushallinnon ydintehtävissä. Siksi olemme koonneet Netvisorin ympärille mittavan ohjelmistokumppanijoukon. Ohjelmistokumppanit täydentävät asiakkaiden tarpeita mm. toiminnanohjauksessa, asiakashallinnassa, verkkokaupassa ja varastonhallinnassa

Tänä vuonna palkitsimme kaksi ISV-kumppania Vuoden solvelluskumppani- palkinnolla.

Renance Oy

Renance on tuottanut paljon palveluita Netvisoriin. Renance on sisäistänyt sekä integraatioiden merkityksen että Netvisorin mahdollisuudet kanavana. He pystyvät tuottamaan ja kaupallistamaan laadukkaita lisäarvopalveluita harvinaisen tehokkaasti. Renance Oy:n tuotteita ovat Bezala, Finance.Rocks ja BiBook.com.

EazyBreak Oy

Eazybreak tarjoaa Netvisorin asiakkaille helppokäyttöisen tavan hoitaa työsuhde-edut digitaalisesti. Se helpottaa sekä yritysasiakkaiden, heidän työntekijöidensä että tilitoimistojen arkea. Lisäksi se tuottaa automaattisesti valmista aineistoa sekä palkanlaskentaan että kirjanpitoon.

Ani Rumpu

Ani Rumpu on sisällöntuottaja Visma Solutionsin markkinoinnissa. Pitkän linjan journalisti uskoo, että markkinoinnissakin totuus päihittää kaunopuheet.