Meillä työskentely

Tiimipeliä hyvän asian puolesta

2 min luku | 29.6.2023
Visma SOlutionsin joukkue hyväntekeväisyyturnauksessa.

Joukko aktiivisia solutionslaisia osallistui perjantaina 9.6.2023 vuosittaiseen hyväntekeväisyystapahtumaan jalkapalloturnauksen merkeissä. Lappeenrannassa Amiksen tekonurmella pelattu turnaus kokosi yhteen eteläkarjalalaisia yrityksiä ja tämän vuoden lahjoituskohteena oli Etelä-Karjalan Keskussairaalan lastenosasto. Turnaus onnistui keräämään huikean 3500 euron potin. Lahjoituksen avulla tullaan hankkimaan etämittareita happisaturaation seurantaan, jotta pieniä potilaita voidaan kotiuttaa sairaalasta helpommin.

Tänä vuonna tapahtumassa oli mukana seitsemän yritystä ja Visma Solutions lähti peleihin 10 pelaajan voimin. Kokoonpanossamme osalle jalkapallo oli hyvin tuttua ja osalle edelliset pelit olivat kouluvuosilta.

Turnauksessa pelattiin neljän ottelun alkulohko, jonka jälkeen ratkottiin tarkemmat sijoitukset joukkueiden kesken. Joukkueemme menestyi turnauksessa erinomaisesti ja etenimme aina finaaliin asti haastamaan Lappeenrannan yliopiston joukkuetta. Tällä kertaa sijoituksena oli toinen sija ja kokemus mainiosta jalkapalloturnauksesta.

Aurinkoisessa säässä pelattu turnaus oli erinomaisesti järjestetty. Iso kiitos järjestävälle taholle, Roxialle! Tapahtumassa oli positiivinen fiilis, joka välittyi kivasti myös paikalle saapuneeseen yleisöön asti. Hyvän asian puolesta pelataan taas vuoden päästä uudestaan.

Visma Solutions

Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää kansainvälisesti jo yli 170 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.