Uutiset

Yrittäjille oma podcast

2 min luku | 30.1.2018

Tavoitteenamme on tarjota kiireisille ja liikkuville yrittäjille helposti kulutettavaa tietoa yrityksensä kehittämiseksi. Tämän tukemiseksi aloitimme podcastin tuottamisen. Vastaavia, suoraan yrittäjille ja yritysten toiminnan kehittämiseen suunnattuja podcasteja ei Suomesta vielä löydy.

Bisnespöytä on podcast yrittäjille.  Jokaisessa jaksossa käsitellään yrittäjille tärkeitä teemoja, kuten myynnin ja hankintojen kehittäminen, rahoitusvaihtoehdot kasvuyrityksille ja kassakriisin sattuessa, tilinpäätöksen tietojen hyödyntäminen yrityksen kehittämiseksi, parhaat vinkit rekrytoinnin aloittamiseen sekä tietysti yrittäjän vuoden tärkeimmät ajankohtaiset asiat, kuten GDPR ja tulorekisteri. Jaksoja julkaistaan joka toinen viikko.

Tavoitteenamme on tarjota kuuntelijoille uusia näkökulmia ja parhaita käytäntöjä yrityksen eri osa-alueiden toiminnan tehostamiseen. Toiveemme on, että kuuntelija oppii jokaisesta jaksosta jotain, mitä hän voi hyödyntää yrityksensä kehittämisessä.

Jokaiseen jaksoon valitaan parhaat mahdolliset asiantuntijat suomalaisen businesselämän huipulta, tutkimuksesta ja yritysmaailmassa vaikuttavista organisaatioista.

Bisnespöytä-podcastin löydät mm. Netvisor.fi:stä ja Soundcloudista.

Visma Solutions

Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää kansainvälisesti jo yli 170 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.