Summer Trainee

Life in Solutions 2021 – Enemmän kuin perinteistä tuotekehitystä

2 min luku | 21.7.2021

Miust ei ikinä tuntunu siltä, et miut ois heitetty suoraan kylmään veteen.

Vuoden 2021 Life in Solutions -videoblogisarjan toisessa osassa Development Trainee Susan kertoo millaista hänen työnsä on Netvisorin laadunvarmistuksessa ja Ketterä-projektin parissa. Etenkin jälkimmäinen on melko kaukana perinteisestä tuotekehittäjän työstä. Susanin työpäivät ovat vaihtelevia ja koostuvat useista palavereista, joissa hänen tehtävänään on saattaa eri tahojen näkemyksiä yhteen. Tehtäviin kuuluu myös Jira-työkalun tehokkaan käytön mahdollistaminen.

Työhön perehtyminen tapahtui omatoimisesti, mutta Susanin mielestä tämä sopi hyvin hänen työnkuvaansa. Apua on saanut aina, eivätkä työn haasteet ole siten olleet ylitsepääsemättömiä. Susan kokee, että hänet otettiin omana itsenään työyhteisöön, ja että hänen on annettu oppia asioita. Tämä näkyy työn mielekkyydessä. Päivät eivät kulu pelkästään seuraavan kahvitauon odottamiseen.

Tutustu tarkemmin Visma Solutionsiin työnantajana!

Visma Solutions

Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää kansainvälisesti jo yli 170 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.