Summer Trainee

Life in Solutions 2021 – Integraatioita, alustoja ja ohjelmistorobotiikkaa

2 min luku | 5.8.2021

Tulee sellanen olo et välitetään.

Life in Solutions -videoblogisarjan kolmannessa osassa Integration Trainee Matias kertoo monipuolisesta työnkuvastaan integraatioiden parissa. Integraatiot ovat yksinkertaistetusti eri sovellusten välillä tapahtuvaa viestintää. Matiaksen työnkuvaan kuuluu integraatioihin liittyvä bisnespuoli sekä integraation toteuttaminen koodissa. Tämän lisäksi hän toimii myös ohjelmistorobottien parissa, eli auttaa karsimaan rutiininomaisia ja yksinkertaisia työtehtäviä.

Matiaksella ei ollut juurikaan aikaisempaa kokemusta työnsä osa-alueista, eli integraatioista, integraatioalustoista tai ohjelmistorobotiikasta. Työssä hän on kuitenkin oppinut todella paljon, joka on tuonut itsevarmuutta.

Matias on viihtynyt Visma Solutionsilla erittäin hyvin, hänen mielestään meillä on sopivan rento meininki ja tuntuu, että ihmisestä välitetään.

Tutustu tarkemmin Visma Solutionsiin työnantajana!

Visma Solutions

Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää kansainvälisesti jo yli 170 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.